2777
2789
عنوان

کم شنوا شدن بخاطر عفونت گوش موقتیه؟

3457 بازدید | 19 پست

دوستان پسرم سه سال و نیمه ست گوشش التهاب  و درد داشت داره فارمنتین میخوره ولی امروز متوجه شدم شنواییش کم شده.شنبه نوبت دکتر داره ولی خیلی نگرانم خوب میشه؟تجربه ای دارید؟

دمنوش آویشن 

یه خانمی گفت هر دو گوشم عفونت گرفته و مشکل دار شده بود دمنوش آویشن خوردم خیلی خوب بود براش آویشن عفونت رو می‌کشه 

شما یه کار دیگه هم انجام بده روغن سیاهدونه بچکون تو گوش بچه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یمدت گوشام عفونت کرد... کیپ شده بود... سیر و پیاز میذاشتم داخلش البته ن اونجوری که گیر کنه و خطر داشته باشه منظورم دم دماش بود.. بعد آبنمک و آبلیمو قرقره کردم خوب شد

البته سن پسرشما کمه نمیدونم واسش اینکار مفید باشه یا خطرناک

روزهای خالی از عشق..... 
عزیز بچم چون بهش خشک کننده نداده بودم تب و گوش درد گرفت دکتر کواموکسی کلاو داد خوب شد

کم شنوا هم شده بود؟ فارمنتین هم همون کواموکسی کلاو هست دارم بهش میدم

دمنوش آویشن  یه خانمی گفت هر دو گوشم عفونت گرفته و مشکل دار شده بود دمنوش آویشن خوردم خیلی خوب ...

مرسی عزیزم از راهنمایی امیدوارم شنوایی زودتر برگرده خیلی نگرانم

مرسی عزیزم از راهنمایی امیدوارم شنوایی زودتر برگرده خیلی نگرانم

مطمین باش درست میشه انشالله

حبه سیر بگیر بزار گرم شه بزار توی گوش فقط مواظب باش توی گوش نره 

دود عنبرنسا هم خوبه