2777
2789

سلام الانم مثل همیشه رفتم دستشویی دلمو خالی کردم اومدم باید در ظاهر قوی به نظر بیام نباید کسی بدونه من ناراحتم با خنده رو باشم ولی روحممم😪

هعییی چی بگم کدوم رو بگم؟

بقیه گوشیشون خوبه اونوق مال من جون میده و باید معدلم خوب بیاد تا عوضش کنن🥲

بقیه حتی اونایی که از من کوچکترن آزادن ولی من سال هاس یه اینستا یه تلگرام میخوام بزنم نه نمیشه باید معدلم خوب بیاد🥲

دختر بچه ۱۳ ساله رژ میزنه اونوق من دبیرستانی نمیتونم بزنم که وای نکنه عمه هام ببینن حرف دربیارن و فلان 🥲

هم کلاسیام هر روز ساندویچ میخرن اونق من باید با خجالت و با التماس از مامانم ۳۰ تومن پول بگیرم که هوس نکنم مبادا ۱۰ تومن اضافی بده هاااا🥲

۳ ساله همون کاپشن رو میپوشم بعضی وقتا مامانم از اینستا یه چیز زشت نشونم میده میگم نه دوست ندارم فحشم میده میگه تو که سلیقه نداری چیزی بخری آره مگه من اینستا دارم که یه مدلی رو بپسندم هعیی🥲 به خدا ۳ ساله همین یه کفشه پامه پیش بچه ها خجالت میکشم چند سال پیش مامانم یکی دوتا سوشرت و شنل اینا برداشته واسم الان اونا رو مجبورم بپوشم چون چیز دیگه ای ندارم میگم دوس ندارم اینا رو میگه تو لیاقتش رو نداری که تو اصلا سلیقه نداری که

خیلی حس بدیه که مجبوری لباسی که دوس نداری رو بپوشی🥲

میفهممت💔

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور میکنین تاحالا نودل نخوردم 

اولین بار که سوسیس خوردم پارسال بود اونم مامان بزرگم خدا خیرش بده خریده بود🥲

مامانم میگه من هیچ وقت به این آشغالا پول نمیدم

هعی من بی شرفم اگه اجازه بدم خواهرم هم اینا رو تجربه کنه احازه نمیدمممم

یه چند سال دیگ تحمل کن خواستگار خووووب تاکید میکنم خووب برات اومد قبول کن بعد اگ خواستی درستم ادامه ...

حالا به حز اون ۲ سال دیگه میرم دانشگاه راحت میشم میرم کار میکنم دستم تو جیب خودم باشه

حالا به حز اون ۲ سال دیگه میرم دانشگاه راحت میشم میرم کار میکنم دستم تو جیب خودم باشه

قبلا خوب بود ولی الان به خاطر یه سری مشکلات نه زیاد منم درک میکنم میریزم تو خودم چیزی نمیگم بهشون