2777
2789
عنوان

موسیقی یا نقاشی

1844 بازدید | 35 پست

میخوام یکیش رو انتخاب کنم بیاین راهنمایی کنین 

نقاشی رو میشه بیشتر مانور داد روی پارچه روی شیشه حتی نقاشی ساختمان 

موسیقی رو بخاطر ارامش روان حس خوبش دوست دارم 

ممنون میشم تجربیاتتون رو بزارین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موسیقی رو دقیقا به خاطر دلیل دوم خیلی میپسندم . 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

فقط موسیقی قطعا موسیقی بی برو برگرد موسیقی موسیقییییییییییی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

هر بعد از هنر واقعا اررشمند و زیباست، من اگر بین این دو شاخه بخوام انتخاب کنم موسیقی رو انتخاب میکنم چون نفوذ راسخ در قلب و روح آدمهاست، درک بشری رو بالا میبره و یک تأثیر فوق العاده داره، جدا از اونا صوت در اذهان ماندگار هست 

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️

پسر من از خردسالی هر دو رو ادامه داده الان ۱۴سالشه سیاه قلم کار میکنه موسیقی ام به گیتار و ویولون و پیانو مسلطه‌ الان داره سه تار یاد میگیره

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

من استعداد نقاشی نداشتم

ولی اگر برگردم عقبم باز موزیکُ انتخاب میکنم

شماام اگه علاقه داری و میتونی با سختیاش کنار بیای انتخابش کن

کمکی ام خواستی درخدمتم🥲♥️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند