2777
2789

البته مدت هاس فشار روانی زیاری روم هست اما اصلا دل دماغ کاری روندارم فقط مثل زامبیا دلم میخواد یه چیزی بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم یه بیماریه منم اینجوری شدم مثل خررررس هرروز وزن اضافه میکنم تو دو ساعت چیزی نخورم فشارم میوفته سرم لازمم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
فکر کنم یه بیماریه منم اینجوری شدم مثل خررررس هرروز وزن اضافه میکنم تو دو ساعت چیزی نخورم فشارم میوف ...

فکر کنم ورم معده داری برو دکتر 

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
فکر کنم ورم معده داری برو دکتر 

دکتر چی؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
دکتر چی؟ 

منم اینطوری بودم رفتم دکتر داخلی بهش گفتم گفت احتمالا میکروب معده داری  ولی من ازمایش داده بودم بهش گفتم که سالم بود ازمایشم گفت ورممعده  هست دارو داد 

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
منم اینطوری بودم رفتم دکتر داخلی بهش گفتم گفت احتمالا میکروب معده داری  ولی من ازمایش داده بودم ...

من تازه آزمایش چکاپ کامل دادم چیزی نبود فقط کمبود آهن 

من تازه آزمایش چکاپ کامل دادم چیزی نبود فقط کمبود آهن 

خب ورم معده هست خواستی یه دکتر خوب برو یا متخصص گوارش برو 

خب ورم معده هست خواستی یه دکتر خوب برو یا متخصص گوارش برو 

دکتر خوب براحتی پیدا نمیشه هرجا میری یکی نشسته فقط الکی پول ویزیت بگیره دونروز رفتم یه مطب منشی بعد نیم ساعت گفت بفرمایید داخل رفتم دیدم دکتر با زیر پوش بود سریع پرید تو اونیکی اتاقش لباس بپوشه به من میگه چه زود اومدی😑

یبارم رفتم دندانپزشکی دکتره گفت دهنتو باز کن ببینم دندونتو باز کردم اومد جلو اونقد نزدیکم بود داشتم سکته میکردم یعنی بگم صورتش با صورتم دو انگشت فاصله داشت برگشت به منشی گفت به نانم فلانی واسه امروز بعدظهر وقت بده ذومدم بیرون فقط خودمو فحش میدادم که چرا رفتم اونجا 😮‍💨

یبار دیگه ام رفته بودم سونو مرتیکه لباس زنرو تا سینش داد بالا زنه جیغ جیغ کرد همه مریضا گذاشتن رفتن 🤦🏻‍♀️

کلا از دکتر شانس ندارم

سرما هم میخورم خودم خودمو درمان میکنم دیگه رو به موت باشم شوهرم میبره بیمارستان 

دکتر خوب براحتی پیدا نمیشه هرجا میری یکی نشسته فقط الکی پول ویزیت بگیره دونروز رفتم یه مطب منشی بعد ...

خخخ اره درست میگی 

منم یه بار رفتم دکتر کلی ازمایش اینا نوشت اخرش گفت گشنت شدنی غذا کم بخور گفتم من الانم همین کارو میکنم و وزنم به شدت میره بالا هیچی نگفت ولی این سری زفتم دکتر البته واسه عفونت رفته بودم که معدمو هم گفتم دارو داد گفت یه ماه بخور خوب شدب که هیچی ولی اگه خوب نشدی باید سه ماه دیگه بخوری تا معدت خوب بشه  

خخخ اره درست میگی  منم یه بار رفتم دکتر کلی ازمایش اینا نوشت اخرش گفت گشنت شدنی غذا کم بخور گف ...

😂😂😂