2777
2789
عنوان

بیش فعالی دختر 11

1711 بازدید | 74 پست

سلام ،،،میخواستم بدونم میشه قرص های بیش فعالی رو همینطوری قطع کرد یا نهههه؟؟.؟

دخترم ریسپریدون و آتوموکسین 40میخوره .

هر کی نظری داره لطفا دریغ نکنه.

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

نه همینجوری که نمیشه قطع کرد تحت نظر پزشک باید قطع بشه، چه طوری متوجه شدید بیش فعاله؟ چیکار میکرد مثلا؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه همینجوری که نمیشه قطع کرد تحت نظر پزشک باید قطع بشه، چه طوری متوجه شدید بیش فعاله؟ چیکار میکرد مث ...

خانمشون توی کلاس خیلی ازش شکایت میکرد .

خیلی اذیت میکرد 

نمی‌نشست توی کلاس 

درسش داره ضعیف میشه 

22 روز هست دارو میخوره بدون هیچ نتیجه ای

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانمشون توی کلاس خیلی ازش شکایت میکرد . خیلی اذیت میکرد  نمی‌نشست توی کلاس  درسش داره ض ...

خب زوده ۲۲ روز، دکترش نگفت تا کی بخوره؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

پسر منم ریسپریدون می‌خورد بعد دکتر کم کم دوز شو کم کرد و تمام خیلی عوارض داره پسرم اشتها نداشت ولی و ...

دختر من این عوارض رو ندارع 

ولی مگه باید کم‌کم قطع بشه ؟

یک دوم شب 

یک دوم ظهر میخوره

استراموکس رو صبح میخوره 

توی کلاس همش گیییج هست 

اعصابی برام نمونده 

شما بچتون چ می‌کنه الان ؟

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

دوماه  ولی هنوز هیچ نتیجه ای ندیدم آخه

بابا خب حداقل همون دوماه رو بذار بخوره بعد برات دوزشو بالا و پایین میکنه

بابا خب حداقل همون دوماه رو بذار بخوره بعد برات دوزشو بالا و پایین میکنه

دیگه دادم خورد 

آخه هیچ تغییر رفتاری و خلقی پیدا نکرده .

از لحاظ درسی هم هیچ ...

حالا ادامه میدم بینم چ میشه 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

دختر من این عوارض رو ندارع  ولی مگه باید کم‌کم قطع بشه ؟ یک دوم شب  یک دوم ظهر میخوره ...

دکتر پسرم اول یک چهارم ظهر و یکی شب میداد بعد عوض کرد و یکی شب اونم سرشب تا راحت بخوابه بعد هم کلا قطع کرد و دارو را عوضش کرد و الان آرپیرازول ۵ یکی عصر یا سرشب و نصف صبح و ریتالین یکی صبح و نصف بعدازظهر و برای استرس پرانول ۱۰ یا نصف یا یکی صبح و عصر گاهی میدم 

تو معبود منی....
دیگه دادم خورد  آخه هیچ تغییر رفتاری و خلقی پیدا نکرده . از لحاظ درسی هم هیچ ... حالا ادامه ...

خب معمولا اختلالات رفتاری یه بازه زمانی طولانی میخواد برا درمان

ب نظرتون بگم نقشه ی مغزی هم بگیرن؟

فعلا بذار دارو رو تا آخر بخوره بعد خودش لازم باشه مینویسه دیگه