2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی 😑✖️

357 بازدید | 22 پست

سلام وقتتون بخیر من عروس عموی مامانم هستم یعنی شوهرم پسر عمو مامانمه عروسی کردم و الانم باردارم خونمون سه طبقس و من و مادرشوهرم با هم زندگی میکنیم . من داخل تاپیک های قبلیم گفتم که سر خونه به مشکل خوردیم و.... دیشب پدرشوهرم ،همسرمو صدا کرد که بیا باید باهات حرف بزنم شوهرمم رفت بعد که اومد گفتم چی شد گفت پدرم گفته سه طبقه رو‌میفروشم و دوتا خونه ویلایی پیش هم برمیداریم ،به شوهرم گفتم تو که میدونی من خیلی اذیت شدم سر باهم یه جا زندگی کردن گفت من به بابام گفتم من کلا میرم یک محله دیگه ولی گفته نروبابا من مریضم میخام تونزدیکم باشی اگه اتفاقی افتاد به داد منو مادرت برسی خونه ویلایی میخرم برات نزدیک خودم(یعنی دوتا ویلایی پیش هم دیوار به دیوار)شوهرمم قبول کرده من میگم اخه چرا شوهرم یه برادر بزرگتر از خودشم داره ولی ب نظرتون چرا پدرش همچین درخاستی از همسر من کرده؟ینی بخاطر اینه که من از فامیل خودشم؟؟اخه حاریم کلا غریبس به نظرتون ربط داره؟

ممکنه با همسرت راحت تر باشه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرااخلاقی دارن ازعروسی ک ازعروسی ک خوش شون بیادبه روش نمیارن تاپررونشه وبه روشهای دیگ سعی میکنن پیش خودشون نگهش دارن بنظرم پدرمادرابابچه کوچیک راحتترن ودوس دارن پیش شون باشه

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃

من اشنا بودم سرتا  پامو گل میگرفتن و عذاب ولی به عروس بزرگ که غریبه بودن نمیگفتن بالا چشمت ابرو اخرم بعد ۵سال طلاق گرفتم پیر شدم فقط

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

مادرشوهرااخلاقی دارن ازعروسی ک ازعروسی ک خوش شون بیادبه روش نمیارن تاپررونشه وبه روشهای دیگ سعی میکن ...

پدرش مشکل قلبی بدی داره میترسم به زور همسرمو ببرم خدایی نکرده اتفاق بدی بیفته بعد از چشم من ببینه