2777
2789
عنوان

درد جدایی💔💔

599 بازدید | 22 پست

چطور درد جدایی رو تحمل کنم با کسی ک بیشتر از جونم دوسش داشتم الان نزدیک ۹ روزه ن زنگ زده ن پیام داده دارم دیونه میشم حتی ب سرم میزنه برم بهش پیام بدم ولی غرورم نمیزاره میترسم خرد بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط گذر زمان حالت رو بهتر میکنه باید صبوری کنی تا این روزا بگذرن

من نمیدونم مشکلتون چیبوده

اما اگر میدونی که جدایی به نفعته پس صبر کن

به غرورت فکر کن به خوشبختیت..به اینکه یکبار بیشتر زندگینمیکنی و حق داری انتخاب درست داشته باشی

باید برای خودت خوب بخوای و برای خودت ارزش قائل باشی

یه پیجیده بود اینستا به اسم سلامت زنان اونو میخوندم، با دوستام بیرون میرفتم تا یادم بره

من یکسال تمام طول کشید تا یادم رفت همش فکر میکردم ایراد دارم و جذاب نیستم و دنبال راهکار بودم جذاب بشم بعد بهش پیام بدم، رسما احمق بودم

اونم همش استوری های غمگین میزاره با ایموجی قلب مشکی و اینا و سر چیزای چرت و پرت کات کردیم 😔

بگو چی بود رابطه تون در چه سطحی بود چند وقت با هم بودید باهات چطوری رفتار می‌کرد تا بگیم چکار کن

من یکسال تمام طول کشید تا یادم رفت همش فکر میکردم ایراد دارم و جذاب نیستم و دنبال راهکار بودم جذاب ب ...

من از طرفیم خیلی تنهام و جز اون کسی رو نداشتم الان انگار دارم خفه میشم یه حس خیلی بدیع یه سال اینطوری بمونم افسردگی میگیرم و مریض میشم

اونم همش استوری های غمگین میزاره با ایموجی قلب مشکی و اینا و سر چیزای چرت و پرت کات کردیم 😔

رابطتون چطور پیش می‌رفت؟ خوب بود یا خیلی وقتا بد ؟ 

ببین اگه خوب بوده که نباید اینقدر طول می‌کشیده قهر پس قطعا بد بوده که تموم شده و هیچ خبری ازش نیست و اونم شاید داره عادت میکنه به تحمل اینکه دیگه برگشتی نباشه  

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️