2777
2789

اول بگم معذرت میخوام از سوالم،بچه های شماهم خلط بالامیارن؟ نوزاد من دوماهشه وقتی بالامیاره معمولا توش خلط هست سفید و سبزکم رنگ،نگرانم نکنه به رفلاکس ربط نداشته باشه؟ سرفه هم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من بچم رفلاکسیه تا به حال ندیدم. حداقلش اینجاست که بری دکتر مطمئن میشی. اگرهم برات سخته ویزیت انلاین انجام بده هم هزینش کمتره هم دردسر رفت و امد نداره

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
والا من بچم رفلاکسیه تا به حال ندیدم. حداقلش اینجاست که بری دکتر مطمئن میشی. اگرهم برات سخته ویزیت ا ...

مرسی عزیزم پس میبرم،آخه ماه پیش سرما خورد بردم دکتر بقیه علائمش خوب شد ولی این خلطه هست چند نفر بهم گفتن این بخاطر رفلاکسه چون اگه عفونت باشه تب میکنه،

والا من بچم رفلاکسیه تا به حال ندیدم. حداقلش اینجاست که بری دکتر مطمئن میشی. اگرهم برات سخته ویزیت ا ...

ببخشید عزیزم میشه بگی بچتون علائمش چجوریه؟ شیرمادر میخوره؟ چند بار در روز بالامیاره

ببخشید عزیزم میشه بگی بچتون علائمش چجوریه؟ شیرمادر میخوره؟ چند بار در روز بالامیاره

هربار شیر میخوره بالا میاره مخصوصا بعد از اینکه باد گلوش رو میگیرم. دیگهتعدادش رو خدایی نشمردم  

رفلاکسش با پرش شیر از دهانش به بیرونه 

بعضی وقتها هم شیر دلمه شده بالا میاره

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
سلام عزیزم سرفه بچت خوب شد مال چی بود بالاخره 

سلام عزیزم خوبه بهتره ولی بعضی وقتا خلط داره دوبار بردم متخصص گفت نگران نباش یه چیز عادیه بچه ها نمیتونن خلط رو دفع کنن بالا میارن،بخاطر رفلاکس ام هست