2777
2789
عنوان

خانومای تبریزی میاین💖

415 بازدید | 25 پست

من چندوقت دیگه چندتا مهمون  گل تبریزی دارم حالت پاگشاداره مهمونیم,تبریزی ها ازچه غذاهایی بیشتر خوششون میاد؟مثلا چه رسم ورسومی دارید برای پاگشای داماد یا کلا اگه رسم خاصی دارید بگید،چه چیزایی رو نشونه ی مهمون نوازی واحترام میدونید؟،به سوالام نخندینا😁

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

خانواده ی مذهبی هستن،خانواده های مذهبی توخونه جلوی مرد غریبه چادر رنگی سر میکنن؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرمه سبزی رو غذای خوب بزا مهمون نمیدونیم... 

مثلا شنیدم سوپ حتما باید باشه،سوپ جوقرمز یا سوپ جو شیر

بله اگه مذهبی باشن چادر سر میکنن 

پس براشون چادر آماده میذارم

خو غذای رسمی تبریز کوفتس

ول برای پاگشا زرشک پلو با مرغ و خوب میدونیم و ااینکه سوپ قرمز حتما باید باشه یا سفید😁

رسم خاصیم که نی همه شهرا چطور ماهم همونطور،و یکیم اینکه چون اکثرا ترکی حرف میزنیم دیدی وسط راه فارسیمون تمم میشه😂💔

گاهی تنهاترین انسان ها صبورترینن:)army purple 
خو غذای رسمی تبریز کوفتس ول برای پاگشا زرشک پلو با مرغ و خوب میدونیم رسم خاصیم که نی همه شهرا چطور ...

مشکل نداره ماترکی بلدیم،مثلا به داماد کادو چیا میدین؟من میخوام داماد عمه ی خودمو پاگشا کنم باید به پدرومادرش هم هدیه بدم؟

ببخشید شما با تبریزی ازدواج کردین؟؟ کدوم سمت تبریز هستن

دخترعمه ی من با تبریزیا وصلت کرده،والا نمیدونم کجای تبریز،اما یبار میگفت که پدرشوهرش تو بستان آباد زمین داره حالا نمیدونم اونجا میشینن یا جای دیگه

غذای رسمی و مهمونی ما باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ هستش 

پیش غذا سوپ حتما باید باشه معمولا سوپ شیر و خامه میذاریم یه کوکوی مجلسی مثل کوکو لوبیا یا کوکو مرغ باشه 

اگه چیزای جدیدم بلدی بزار 

دسر هم هرچی دلت بخواد سالاد فصلم هست 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
مشکل نداره ماترکی بلدیم،مثلا به داماد کادو چیا میدین؟من میخوام داماد عمه ی خودمو پاگشا کنم باید به پ ...

ما اکثرا به داماد و عروس پول میدیم یا نیم سکه ولی اگه کادو میخواین بدین بلوز با گیره کراوات رو پیشنهاد میکنم،تازگیا دیه به پدر و مادر عروس کادو نمیدیم اگه هم بدیم به مادر عروس روسری میدیم همین

و اینکه سعی کنین کادو های پاگشاتون رو یه جا جمع کنین تزیین کنین با روبان قرمز یا کلی تکی ندین♡♡

گاهی تنهاترین انسان ها صبورترینن:)army purple