77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 عنوان معلمای سایت یه سوال داشتم لطفا جواب بدین 111 بازدید | 5 پست برای معلم شدن دانشگاه فرهنگیان یه راهه که شرط سنی دارهمیخاستم ببینم دانشگاه دیگه ای هم هس برای معلم شدن؟ مثلا تربیت دبیر و شهید رجایی و اینا که میگن ، این دانشگاها هم شرط سنی دارن؟ دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️ 1401/08/12 | 11:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 بله همه دانشگاهها شرط سنی دارن ؟ :( دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️
خانم_هابیل_با_بیل عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 315 فدات شم شهید رجایی همون شرایط فرهنگیان رو داره منتها تهرانه مصاحبه اششما فکر کنم باید آزاد اموزش ابتدایی برداری ولی فقط مدارس خصوصی برمیدارن معلمای ازاد رو و اصلا شرایط یکسانی با ددستان فرهنگی ندارید
77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 فدات شم شهید رجایی همون شرایط فرهنگیان رو داره منتها تهرانه مصاحبه اش شما فکر کنم باید آزاد اموزش ا ... ممنون عزیزم لطف کردی دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️