2777
2789
عنوان

کمکم کنید

635 بازدید | 70 پست

سلام دوستان 

آلان ک دارم این تاپیک رو می‌نویسم حس خیلی بدی دارم 

حتی نمی‌دونم از کجا شروع کنم و چی بنویسم حقیقت اینه ک شوهر من بهم خیانت کرد دو سال پیش اول ازدواجمون من بخشیدمش و قول داد دیگه تکرار نکنه ک کرد بار دوم هم نذاشتم کسی بفهمه با این ک خیلی خیلی حالم بد بود دور از جونم مثل روانیا بودم ی مدت ولی باز  بخشیدم خیلی پشیمون بود هی میگفت غلط کردم و فلان ما باهم سرد نبودیم رابطه عاطفی و جنسی خوبی داشتیم برای همین سخت تر بود برام گذشت و گذشت تا اینکه چند ماه پیش دوباره این کارو کرد ایندفعه پیام هاش هم خوندم  خیلی عاشقانه ..واقعا نمی‌دونم نوشتنش هم اشک به چشمم میاره ایندفعه قهر کردم رفتم دو هفته خونه مامانم میخواستم جدا شم ک باز اومد دنبالم بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم احساساتی شدم و برگشتم شب ک خوابیدم تو خونمون صبح یا حال بد و پشیمونی بیدار شدم ب پدرم پیام دادم ک پشیمونم برگشتنم اما دیگ دیر شده بود گفت امتحانی بمون ببخشید طولانی شد بقیش و می‌نویسم 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

حالم بد بود

بدتر شد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ببخشید اینو میگم اما برشوهرت اعتمادی نیست کسی ک چند بار این وکار کرد ب نظرت بازم ادامه نمیده؟؟؟ ب نظرم جدا شو بهتره میدونم چی میگی درکت میکنم اما سعی کن راه درست رو انتخاب کنی چون اینجوری خودت اذیت میشی

حالا تقریبا س ماهی میگذره ی ماه اول خیلی خوب بود اما حالا دوباره بهش شک دارم خیلی حالم بده رفتار های مشکوک ازش میبینم دیروز رفته تهران برای کارش ۷صبح رفته ساعت ۴ بعد از ظهر اومده نمی‌دونم چیکار کنم حس بدی دارم هیچوقت دلم باهاش صاف نمیشه تصمیم گرفتم کلا  راهمو ازش جدا کنم و دیگه باهاش کاری نداشته باشم انگار اسمی زن و شوهریم نمی‌دونم میتونم یا نه اصلا نمی‌دونم چیکار کنم سپردم به خدا ک خودش دستشو رو کنه برام حالم واقعا بده شماها اگ تجربه ای دارید بگید کمکم کنید چجوری خودمو آروم کنم چیکار کنم ...

اخی چی بهت گذشته:) خب تصمیمتو گرفتی جدا بشی؟

مدرکی ندارم ازش 😔پدر و مادرم هم الکی ک رضایت به جدا شدن نمیدن 

چن سالته بچه داری؟ 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
ببخش

فدای سرت فقط خیلی گریه کردم برات🥲♥️

دعای من زود میگیره ایشالا به آرامش برسی🥲

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم ذات مهمه اگه تو ذاتش خیانتش باشه هی میکنه و اینجور ادما قابل اعتماد نیستن و اینکه فقط خودتو زج ...

اره دقیقا 

ذاتش درست نیست 

منو مجبور می‌کنه حجاب بگیرم 

اما بیرون ک میریم ب همه خانوما نگاه می‌کنه ب خصوص ب بدنشون وقتی میگم نگاه نکن میگ ریختن بیرون ک نگاه کنی دیگ تا کجا آدم نگاه نکنه 

اصلا نگم برات نگم ک چ می‌کنه با من این مرد

همه مردا اخلاق بد دارن ولی بنظرم خیانت تنها چیزیه ک بی برو برگرد آدم باید طلاق بگیره چون اعتماد آدم هیچ وقت برنمیگرده

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
چن سالته بچه داری؟ 

۲۲سالم ن هنوز بچه ندارم 

راستش اصلا میترسم ازین مرد بچه بیارم