2777
2789
عزیزم آی وی اف سخته؟ درد هم داره ؟

نه روزه انتقال بیهوشم نمیکنن فقط یه دستگاه کوچیک میزارن که دهانه رحمت باز شه با یه میله باریک انتقالش میدن داخله رحم کمتر از ۲ دقیقه اصلا نمیفهمی فقط قبلو بعدش آمپول باید بزنی

نه روزه انتقال بیهوشم نمیکنن فقط یه دستگاه کوچیک میزارن که دهانه رحمت باز شه با یه میله باریک انتقال ...

من یک ساله اقدام کردم ولی باردار نمیشم ، پولیپ رحم دارم نمیدونم به خاطر اونه 😔 آخه همه چیز تو سونو خوبه واسه همین به فکر آی وی اف افتادم

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ساله اقدام کردم ولی باردار نمیشم ، پولیپ رحم دارم نمیدونم به خاطر اونه 😔 آخه همه چیز تو سونو ...

منم پولیپ دهانه رحم داشتم خیلی کوچیک بود خودشون برداشتن واسم با عمل هیستروسکپی بیهوش شدم بعدشم اصلا دردی چیزی نداشتم.پولیپ نمیزاره بچه دار شی 

من یک ساله اقدام کردم ولی باردار نمیشم ، پولیپ رحم دارم نمیدونم به خاطر اونه 😔 آخه همه چیز تو سونو ...

اگه تخم دان خودت واسپرم همسرت اوکی هست.پس ای وی اف نمیکنن واست پولیپت برداشته میشه ایشالله که باردار میشی.من مشکل از اسپرم همسرم بود 

سلام عزيزم منم تو سيكل اي وي افم 

امپول سينال اف ميزنم تا تخمكام بزرگ شن هر ماه يه دونه فوليكول بالغ دارم 

بنظرت با ي دونه ميشه اي وي اف كرد ؟ خيلي ميترسم و استرس دارم 

تازه همون يه دونه رو هم با كلي امپول و دارو دارم

سلام عزيزم منم تو سيكل اي وي افم  امپول سينال اف ميزنم تا تخمكام بزرگ شن هر ماه يه دونه فوليكو ...

سلام عزیزم ایشالله که دلت شاد میشه .دکترت چی گفته بت به نظرم میشه اگه به اون حد باشه.کدوم شهری

سلام عزیزم ایشالله که دلت شاد میشه .دکترت چی گفته بت به نظرم میشه اگه به اون حد باشه.کدوم شهری

تهرانم عزيزم ٢٥ سالمه با اين وجود دكترم خيلي اصرار داشت زود انجام بدم حتي من گفتم ي سال ديگه گفت نه تخمكات اصلا خوب نيستن و بالغ نميشن خيلي زودتر انجام بده تا جووني من فقط مشكلم تنبليه شوهرم سالمه

تهرانم عزيزم ٢٥ سالمه با اين وجود دكترم خيلي اصرار داشت زود انجام بدم حتي من گفتم ي سال ديگه گفت نه ...

راست میگه سنت کم باشه بهتر میگیره میخوای یه دکتر دیگه هم برو ببینم اونم همینو میگه