2777
2789
عنوان

شما چطور پس انداز میکنین

3436 بازدید | 98 پست

سلام

خانما من اخیرا هرکسی تو اطرافیانم میبینم سر دوسال خونه میخرن 

حدودا ۷،۸ زوج دیدم مثلا سال ۹۵ ازدواج کردن سال ۹۷ تو خونشون بودن حالا آپارتمان ۸۰۰ میلیونی یا واحد بالای ۱ تومن 

ولی ما اصلا نمیرسیم 

اون ماه بزززززوووووررررر با هیچی نخوردن و نپوشیدن ۵ تومن جمع کردیم امروز دیگه وضعمون فلاکت بار شد رفتیم خرید خونه و دو قلم لوازم آرایش خودم و یه لباس برا دخترم شدن ۳ تومن

شوهرم خیلی عصبیه میگه تو زن زندگی نیستی نمیذاری جمع کنیم 

تازه بخدا لپتاپم خرابه تعمیر میخواد،خودم شلوار ندارم، یه سری لوازم خونه میخوام ک خیلی ضروریه درحد ۲ تومن میشن ،شوهرم اصلا اصلا لباس زمستونه نداره یعنی وضعیتمون خیلی بده و واقعا خرج اضافه نداریم ولی اصلا نمیرسیم بعد کسایی ک میبینم خونه می‌خرن شغل شوهراشون از ما درآمدش کمتره 

خواهشا اگه برنامه خاصی برا پس انداز بلدین بهم یاد بدیت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس‌انداز کردن بلد نیستم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من اصلا پس انداز بلد نیستم🤦🏻‍♀️همسرم خدای پس اندازه

شوهر منم بلده ولی میگه هیچی نخوریم هیچی نپوشیم جمع کنیم 

خب نمیشه که 

خانوادشم دیدم پس انداز میکنن ولی تو تمام فامیل به خسیسی معروفن

منم زیاد دیدم

برادر شوهر من ۳سال نشده ۲میلیارد خونه خرید و ماشین ۵۰۰مبلیونی دست به خاک میزنه طلا میشه بعد شوهر من که ۱۰سال ازش بزرگتره هرکاری میکنه خراب میشه و ضرر تو رو خدا برام دعا کنید

من اصلا پس انداز بلد نیستم🤦🏻‍♀️همسرم خدای پس اندازه

من و شوهرم این شرایط داریم.

بعد من چون پس انداز نمیکنم بعضی وقتا که پول خرج میکنم شوهرم میگه که این ماه پس انداز مون کم میشه من خیلی ناراحت میشم که آره چرا این حرف گفتی. شمام این شرایط دارین؟

هیچی نخری و نخوری تا بشه پس انداز کرد

واقعا همینه 

انقدر الان همه چی گرونه یه خرید گوشت و مرۼ برا خونه کم کمش میشع ۱۵۰۰ ۲ 

لباس و .... واقعا نمیشه با این شرایط مگه اینکه درامدت بالای ۲۰ باشه اجاره خونه هم نداشته باشی

دخترم عشق منو بابایی👪