2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین جواب سوالمو بدین

83 بازدید | 15 پست

خواهرم عقدش بود ما به یه سری فامیلا و همسایها گفتیم الان دوماد میگه دیگه نمیخواد و همه چیو کنسل کنیم نه عقد کلا دیگه نمیخواد خواهرمو همشم دلیلای الکی میاره نمیدونیم چرا  به مردم چی بگیم الان چه دلیلی بیاریم بالاخره ادم ابرو داره خجالت میکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی میگیدبگیدالااینکه پسره خواهرموول کرد....چه بیشعوری بود،خداروشکرخواهرت شانس بزرگی آورد

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

ب کسی توضیح ندید ، نهایتا اگرم سوالی کردن بگید به تفاهم و توافق نرسیدیم کنسل شد  ، بخواید جزییات رو بگید هی سوال پشت سوال باید جواب بدید، و اگر بازم خواستن کنجکاوی کنن بگید این مسئله خصوصیِ و بهتره دربارش حرف نزنیم 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حال خواهرمم ازین حرفا بد میشه دیگه ما تو شرایط بدی هستیم فک کن همین امروز به چند نفر گفتیم تاریخ عقدو هی میان سوال میپرسن میگن چی بپوشیم چیکار کنیم بعد ازونورم داماد گفته دیگه نمیخواد خو از هر طرف فشار اومده بهمون بالاخره باید یه چیزی گفت که برای اینده خواهرم بد نباشه بالاخره که باید ازدواج کنه اونجوری همسایها میگن ایراد داشت داماد ولش کرد  بی تاثیر نیست که حرف مردم 

ب کسی توضیح ندید ، نهایتا اگرم سوالی کردن بگید به تفاهم و توافق نرسیدیم کنسل شد  ، بخواید جزییا ...

میدونید چیه مثلا عمم اینا در جریان همه چی بودن که همه چی خریدیم اومدن رفتن حتی مراسمم میدونستن خیلی سخته بدون توضیح بگیم به تفاهم نرسیدیم نمیگن اگه تفاهم نداشتین چرا رفتین تالار گرفتین

هرچی میگیدبگیدالااینکه پسره خواهرموول کرد....چه بیشعوری بود،خداروشکرخواهرت شانس بزرگی آورد

نمیدونم چی شد اصلا واقعا تو شوکیم هیم همه میبیننمون لبخند میزنن مراسمتونه راجبش حرف میزنن چی داریم بگیم چی باید بگیم اصلا

نمیدونم چی شد اصلا واقعا تو شوکیم هیم همه میبیننمون لبخند میزنن مراسمتونه راجبش حرف میزنن چی داریم ب ...

خداتنبیهش می‌کنه😔خداجای حق نشسته.....عوضی

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
خیلی نامردی کرد خو تو که نمیخواستی چرا زودتر نگفتی این چه کاری بود کردی 

🤦🤦😔😔لطفامراقب خواهرت بااااااش لطفا

خواهرم خیلی ادم تو داریه متاسفانه خودخوری میکنه هیچیم نمیگه براش دعا کنید یه ادم خوب بیاد تو زندگیش

ازته دلم براش دعامیکنم.....ازخدامیخوام قوی باشه و بهترین هانصیبش بشه