2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید

79 بازدید | 9 پست

خانوما من بچه هشت ماهه دارم که فقط با وسایل های زیاد جلو دستش سرگرم میشه هر چی باشه خواهرشوهرم ی دختر یک سال و نیم داره هر بار که میریم خونه مادرشوهرم هر چی که دست بچع من باشه میاد ازش میگیره و اخم میکنه حتی بعضی وقتا میخواد بچه منو بزنه اینم گریه میکنه منم اذیت میشم مثلا امشب بچم با گوشیم سرگرم بود میزد رو صفحش و بازی میکرد اومد گوشی‌و ازش گرفت برد جغجغه دستش دادم اونم اومد ازش گرفت اینم گریه میکرد مادرشوهرم به خواهرشوهرم اشاره کرد که دخترتو بگیر اونم با ابرو گفت ولش کن خوشحال بود از این موضوع این وسط هم بچه من مدام نق میزد منم کلافه شدم آخرش عصبی شدم دیگه که فهمیدن ناراحت شدم بازم دخترشو کنترل نمیکرد اونم تا من حواسم پرت جایی میشد میومد که بچه منو بزنه منم آخرش گوشیمو ازش گرفتم گفتم برو اونور.بعدش ی پتو مال بچه من بود جلو دستش بود اومد کشیدش پتو نصفش زیر بچه من بود وقتی کشیدش بچم افتاد کلی گریه کرد.بنظرتون چه برخوردی باید داشته باشم اینجور مواقعه اعصاب شوهرمم خورد شد آخرش زود اومدیم خونه خودمون 

سعی کنید همزمان نرید خونه مادر شوهرتون، کاری که یه بچه یه سال و نیم میکنه از روی قصد و غرض و دشمنی ن ...

خب ما باهم دور هم جمع میشیم منم میدونم مشکل بچه نیست اعصابم از مادرش خوردع خب منم اذیت میشم مدام بچم نق میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیر گلم آد سر بچه اول خیلی حساسه از الان بخوای به این چیزا فکر کنی بعدا داغون میشی اینا حالا حالا ها میخوان با هم بازی کنن مدیریت کن اما ناراحت نشو هیچ وقت

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
آخه وقتایی ک اونا هستن ماهم دعوتیم نمیشه ک 

بچه رو بذارید پیش پدرش ، بعد اگه گفت چرا نیاوردین بگید بچم اذیت میشه ، اگرم هیچ راهی ندارین رک بگین بچه ام اذیت میشه نمیام!!!