2777
2789
عنوان

با چه فرهنگی تو ایران مشکل دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2923 بازدید | 128 پست
پرسیدن درآمد دیگران 

اینجا هم زیاد میپرسن 😂

معمولا یک تاپیک در طول روز زده میشه .

البته بیشتر برای ایده گرفتنه انگار 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا.مثلا همین رسم و رسوم های خرافاتی و مسخره که ان شاالله به زودی برچیده بشه

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

اینکه باید جهیزیه کامل باشه ..کسی به حداقل ها راضی نمیشه...اینکه مردم به خاطر آبرو خیلی مسائل رو زیر پا میذارن یا الکی تحمل میکنن یا قید یه چیزی رو میزنن

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

از همه مراسماش.ادما برا مردم زندگی میکنن 

طلاق نگیری مسخرت میکنن

جهاز نیاری حرف میزنن 

فرهنگ اروپاییا خیلی خوبه وابستگی زیاد بهم ندارن 

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین

الان میبینم خیلی چیزاش بده..تعارف کردنای بی مورد...جهیزیه ی یه طرفه ..سیسمونی...

و خیلی از چیزایی که دوستان گفتن و خوندم خب مختص به فرهنگ ایران نیس :/ 

مثلاً دروغگویی چه فرهنگیه آخه همه جا هست یه خصلت بده ... زن‌ستیزی که خیلی گفتن و اینکه خلاصه برای تغییر تو هر فرهنگ اشتباهی نباید غر بزنیم..باید اصلاح رفتار رو از خودمون شروع کنیم

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

فرهنگ رو خود ما آدم ها می‌سازیم بارفتارهامون،با اخلاق هامون ،خودمون انتخاب میکنیم برای همین به نظرم توی هیچ اتفاقی نمیشه بگی چون توی ایرانه! یا چون توی فلان شهریم مجبوریم تحمل کنیم! فقط کافیه با عقل خودمون کار درست رو انجام بدیم..من کُرد هستم  خیلی رسم رسومات غلط داریم مثل همه شهر ها و کشور ها اما من هیچکدوم رو انجام ندادم و اصلا هم حرف دیگران برام مهم نیست !

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

بی توجهی به محیط زیست و آشغال ریختن توی باغ و کنار دریا و خیابون و همه جا 

متاسفانه بهشون هم که بگی میگن سرت به کار خودت باشه 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂