2777
2789
عنوان

امسال یکم تو فکرم راهنمایی میخوام

132 بازدید | 14 پست

سلام خانما شبتون بخیرررر.

امسال من باید انتخاب رشته کنم خیلی گیجم اصلا نمیدونم چیکار کنم دارم نهایت تلاش خودمو میکنم ولی بازم هنوز تصمیم بر اینکه چه رشته ای برم ندارم ،، مشاوره برم کمکم میکنه راه درست رو انتخاب کنم؟

هر که خود داند و خدای دلش،که چه دردیست در کجای دلش🖤′

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ رشته ای هستی تجربی؟

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین

برو تجربی بعد پرستاری 

این رشته کار زیاده 

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین
چیزی برو که دوست داری که لذت میبری از خوندش حتی فنی باشه

مشکلم همینه اصلا علایق خودم رو تشخیص نمیدم

مثلا جزئی از علوم و جزئی از انسانی رو دوست دارم 

نمیدونم چیکار کنم

چ رشته ای هستی تجربی؟

نه امسال نهمم تازه باید انتخاب کنم میخوام برای مدارسی مثل فرزانگان بخونم دوست دارم آینده داشته باشم ولی اصلا نمیتونم انتخاب کنم

برو تجربی بعد پرستاری  این رشته کار زیاده

یکی از آشناهامون ۳ سال پشت کنکور بوده در نیومده تو این ۳ بار انقد خونده چشاش ضعیف شده دوباره داره میخونه ۳ ماه دیگه باید کنکور بده فک کنم.. وقتی میبینم اینقد تلاش میکنی و به هیچ جا نمیرسی دلم از تجربی زده میشه

از یه طرفم خوشم میاد

یکی از آشناهامون ۳ سال پشت کنکور بوده در نیومده تو این ۳ بار انقد خونده چشاش ضعیف شده دوباره داره می ...

عزیزم نهایت قبولم نشی دانشگاه ازاد میری چهارسال هزینه میکنیی عمر کار داری درامد