2789
عنوان

شما بدتون میاد ؟

163 بازدید | 8 پست

بچه ها فرض کنید شما آستانه اشرفیه به دنیا اومدید ولی الان خونوادتون چندسالیه دیگه لاهیجانن ، کسی که میخواید باهاش باشید تهرانی باشه و شما هم چندساله تهرانید تنها ،یهو بدون مقدمه بگم خونواده و فرهنگ خیلی مهمه…بعد بگه شوهر دخترداییم واسه لنگرودن خیلی پولداره ولی خیلیی بی فرهنگن لنگروداینا خیلی داغونن( این سه تا شهری که گفتم خیلی بهم نزدیکن همشون واسه گیلانن) شما باشید چه برداشتی میکنید؟

من خودم واسه گیلانم ولی خب همه چی برمیگرده به خانواده و اخلاق طرف

میگم مثلا تو فک کن واسه آستانه باشی یکی بگه لنگرود داغونه خب به خودت نمیگیری ؟ اونم کسی که میخوای باهاش باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم مثلا تو فک کن واسه آستانه باشی یکی بگه لنگرود داغونه خب به خودت نمیگیری ؟ اونم کسی که میخوای با ...

نه خب چرا ناراحت بشم همه آدما که مثل هم نیستن تازه باید رفت و آمد داشته باشی طرفتو بشناسی 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
نه خب چرا ناراحت بشم همه آدما که مثل هم نیستن تازه باید رفت و آمد داشته باشی طرفتو بشناسی 

آرههه ولی مثلا یهو بگه فرهنگ و خونواده خیلی مهمه و لنگرودیا داغونن انگار نگاه بالا به پایین داشته چون خودش تهرانیه

هرگز خودتو پایین نبین اون آدمه توام آدمی چه فرقی می‌کنه از کجا باشی مهم اخلاق و رفتار حرفه که آدم باشه

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده