2777
2789

سلام عزیزان من پسر ۳ ساله خودمو بردم دکتر مغز و اعصاب کودکان و چنتا دارو داد 

ریتالین رسپریدون و انماید و چنتا دیگه 

حس کردم اینا زیاده فقط رسپریدون رو میدم نصف صبح نصف شب 

خیلی خوب شده قبلا متنفر بود از خواب الان خودش دست منو میکشه میبره تو اتاق می‌خوابه هم بعد ناهار هم شب نهایتا تا ۱۱ خوابه 

میخواستم بدونم که این عذاب وجدان من طبیعیه؟همش میگم نباید به بچه از الان دارو بدم 

و اینکه مادرانی که دارو میدن از تجریبات خودشون بگن

من ندادم دارو الان در حد خودکشی اذیتم میکنه متاسفانه پدرش راضی نمیشه ببرمش دکتر 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

من پسر۴سالمو ۱۰ روز پیش بردم متخصص مغز و اعصاب اطفال تشخیص بیش فعالی داد ریتالین و ریسپریدون داد ک بعد دو روز مصرف ریتالین دیدم بچه فقط میشینه صبح تا شب رو مبل باززی نمیکنه بردم دکتر گفت ریتالینو قط کن فقط ریسپریدون بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندادم دارو الان در حد خودکشی اذیتم میکنه متاسفانه پدرش راضی نمیشه ببرمش دکتر 

من زندگیم داشت از هم میپاشید چون نمیخوابید و خیلی منو اذیت میکرد و همش بی حوصله بودم با شوهرم بهم می‌پریدیم 

الان خیلی خوب شده 

حتما ببرش خودت یواشکی ببر

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4771304&slug=من-مادرم-مادر-کودک-بیش-فعال&postId=250966002

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من پسر۴سالمو ۱۰ روز پیش بردم متخصص مغز و اعصاب اطفال تشخیص بیش فعالی داد ریتالین و ریسپریدون داد ک ب ...

من حتی یکبار ریتالین ندادم و با همون رسپریدون راضی ام 

الانم شلوغه ولی خوابش تنظیم شده خوشحالم

خواب پسر شما خوب شده؟

من داروخانه کار میکنم ‌ دادن دارو به بچه طبیعی هست ، خیلی پیش میاد  پلی من تو عمر ۱۵ سال سابق ...

معموما ۵ سال به بعد دارو میدن

استارتر لینک که گذاشتم بخون

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من داروخانه کار میکنم ‌ دادن دارو به بچه طبیعی هست ، خیلی پیش میاد  پلی من تو عمر ۱۵ سال سابق ...

تریفن و پرفنازین برای چی هست ؟ البته بزرگسال 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

جدی میگی ،این دکتر ۵ تا دارو داد مجموعا که من اصلا اونا رو ندادم 

به نظر شما قطع کنم ؟ممنون از لینک

من زندگیم داشت از هم میپاشید چون نمیخوابید و خیلی منو اذیت میکرد و همش بی حوصله بودم با شوهرم بهم می ...

پسر منم خاب نداره ب زور ۲ شب میخابونم 

شیطونم هست یعنی بیش فعاله؟

علائم شو میگی

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین