خواننده خاموش از سال ۹۳ هستم. سه کاربری داشتم که کلمه عبور همه رو یادم رفته🤣 زندگی در گذره آدمی رهگذره....مامان دو فرشته هستم.با احترام درخواست دوستی ندید☘🍁🌹🍃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه 👰🏻♀️من کت شلوارم 🤵 من اگه برم توی تاپیکی و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد بگیریم من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم اگه ببینم بحث باهاتون بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜
اخی همیشه اذیتش میکردم بهش میگفتم سمبلی😔دلم تنگ شد براش
لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...
ی سری ها شدن اتیش بیار معرکه بین هارلی و غلاغسیاه... ولی شنیدم هارلی با ی کاربری دیگ اومد تو سایت ولی ناشناس.... عزیزم حیلی خوش قلب بود
لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...