2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ فرقی مکنه ایران باشی جدا زندگی کنی صد برابر بهتره

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد

سمی ترین پیشنهاد

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

چند ساله ایران نیست ؟؟؟

به اینجور افراد اعتماد نکنید 

خارج از کشور کلی فرصت آشنایی با دخترهای مختلف رو دارن 

ایرانی هم فراوان اونجا 

کسی که با جامعه اونجا ادغام نشده و هنوز اون فرهنگ مرد سالار رو داره میاد سمت دخترای داخل ایران که قشنگ بدبختشون کنه

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

برای حفقط احترام 

برای آرامشت 

برای زندگی راحت

برای این همه غیر تکراری لطفا هنچین چیزو قبول نکن الان تو این دوره زندگی با ما در خودت هم سخته چه برسه بقیه اونوقت دیگه خارج نیستی زندونی همین اول هم بگو نه که بعدا نگه میخواستی بگی

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

واقعا خودت چی فکر میکنی؟ بنظرت راحتی با حضور اونا؟ تو ایرانش پدر ادم در میاد از دست مادرشوهر وااای ب خارج ک غریب بیفتی دست مادرشوهر و با یه فرهنگ جدید 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
چند ساله ایران نیست ؟؟؟ به اینجور افراد اعتماد نکنید  خارج از کشور کلی فرصت آشنایی با دخترهای ...

اخه پول باباهه س خودش نداره تازه رفته اخه میگم ازدواجم باخارجو بکنم توچشم فامیل چون اذیت کردن