2777
2789
عنوان

زمان ؛ دوای همه‌ی درداست ...

80 بازدید | 4 پست

تقریبا دو هفته از پایان اون رابطه میگذره ... انگار که روحم دوباره داره جون میگیره ... مشاوره رو شروع کردم ... تصمیم گرفتم برای حال خوبم بجنگم ... حتی اگه مجبور باشم تنها بمونم ...

الان که از بیرون خودمو نگاه میکنم ، میگم خدایا من چرا واقعا توی اون رابطه موندم و خودمو عذاب داد؟! بااینکه همه رفتاراشو دیدم چرا دست نکشیدم ؟ چرا گذاشتم منو نابود کنه ... چرا هر بار بخشیدمش ...

بگذریم ... این یه تجربه میشه ... چشمام بازتر میشه تا تنهاییمو نفروشم به هر رابطه‌ای ...

خوره کتاب 🤓📚

افرین

بهت افتخار میکنم 

این دقیقا منم بعد اتمام رابطم 

نمیدونم چطوری برات شرح بدم اما اکثر موفقیتام بعد تموم شدن اون رابطه اشتباه ب دست اومد 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.