2777
2789
عنوان

وای بچه ها خبر عجیب

529 بازدید | 29 پست

اول از همه بگم کابر قدیمی ام کاربری هام ترکید همش

بعد اینکه بگم پدرم با شخصی روابط کاری داره ک چون چن ساله همو میشناسیم خیلی حس راحتی و نزدیکی با مارو دارن همیشه هم میگن ک رفتو امد کنیم هرجا ک میرن سوغاتی و اینا میگیرن و اینا

بعد بچه ها من رو پسر این شخص کراشم ازش خوشم میاد یجورایی

حالا خواستگاری برادرش پدرمو دعوت کرده

نمیدونم ماهم دعوتیم یا اینکه دقیقا چه مراسمیه ولی خب پدرم میره و مطمئنم برای عقد و عروسی دعوتیم و اونجا میشه اولین دیدار نزدیک ما

بماند ک میخام تو مراسم خیلی شیکو مرتب باشم ولی چیزی ک برام عجیبه اینه ک واقعا ما ک فامیل نیستیم چرا پدر من و ما و .. کلی فکر و سوال تو سرمه

نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون همکارن خبر دیگه ای نیست

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃

همش فکرو خیال و رویا پردازی بیش نیس😅

پسره خودش کراش داره رو یکی دیگ😁

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀