2777
2789
عنوان

۹ روز از iui میگذره روحیه میخوام

72 بازدید | 5 پست

سلام دوستان بیاید بهم روحیه بدید.من ۹ روزه iui کردم.کمر درد دارم بعضی اوقات هالا امروز بیشتر شده.نوک سینه هام ببخشید یخورده میخوارن و حساس شدن.بعضی اوقات پهلو یا تخندون سمت راستم تیر میگشه در حد اینکه انگاری کسی منو نیشگون میگیره.شمکم از داخل یهویی گرم میشه.درد مثل پریودی دارم.چند ردز پیش دور نافمم تیر میکشید.امروز یخورده ترشح رنگ لیمویی داشتم.بدون بو و بدون خارش.خیلی مراقب بهداشتم هستم.بعضی اوقات هم مثل یه نبظ میزنه تو شکمم..دعا کنید برام ۱۷ قراره برم ازمایش بدم ولی روزا نمگذره. 

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 

ترشح سفید غلیظ چسبناک هم دارم 

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 

عزیزم ای یو ای سخته؟چطوریه؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشح سفید غلیظ چسبناک هم دارم 

عزیزم ای یو ای سخته؟چطوریه؟

نه سخت نیس خود تزریقش ۵ دقیقه هم طول نمیکشه.چیزی نداره.اسپرم مرد رو میگیرن شستشو میدن قوی میشن از طریق یک نو امپول مخصوص که بهش کاتر میگن وارد رحم میکنن.

اینجا کسی نیس