2777
2789
عنوان

توده ی هایپو اکوهموژن در سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 32 پست
وای داشتم گریه میکردم تاپیک شما رو دیدم منم ب درد شما گرفتارم بدترین حس دنیاست 😭😭😭 منم ی توده ...

عزیزم‌من دردندارم . شما سونو رو برو مطمئن باش چیزی نیست. هروقت رفتی میشه بهم خبرشو بدیدکه چی گفتن؟

عزیزم‌من دردندارم . شما سونو رو برو مطمئن باش چیزی نیست. هروقت رفتی میشه بهم خبرشو بدیدکه چی گفتن؟

من دوبار سونو‌میرم 

سونو سومم آخر همین ماه

از الان گریه ها و استرس‌هام شروع شده

چشم میام میگم 

تاپیکتون چجوری دوباره پیدا کنم؟

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم، دعا مه چشم، حتما میکنم. اما طبق این سونو ، توده احتمالا خوش خیمه. کلا سونو فقط از روی ظ ...

سونو حتی یک درصد هم مشکوک باشه حتی میفرسته نمونه برداری 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
خیلی حس بدیه  من خیلی نااراحتم و مدام توی فکرمه . ولی شوهرم میگه اگه بد بود همون اول میگ ...

عزیزم ماها هیچ کدوم اصلا نمیتونیم چیزی بگیم

سونوگراف و دکتر جراح فقط میتونن نظر بدن

من سونوم رو به چهار دکتر جراح نشون دادم 

همشون نظرشون همین بود ک هر سه ماه برم سونو مجدد و معاینه شم

من اول تیر رفتم 

آخر آبان هم باید برم

من کلا به خاطر بیماری وسواس و افسردگیم وضعیتم خیلی بده

مثلا همهههه روز شاید یک ساعتی رو برای این موضوع گریه کنم 

و همه شب دو ساعتی رو تو نت میخونم راجبش هی میخوام ب چیزی ربطش بدم ی مریضی بیمارگونه

اینقد گریه کردم ‌حرف زدم شوهرم دیگه ب حرفام گوش نمیده میگه چیزیتم نباشه با این کارات میشی 

عزیزم نگران نباش به احتمال زیاد خوش خیمه فقط  سروقت خودت برو پیش دکترا تا تغییراتشو متوجه بشن ، منم حدود سه سال هر سه ماه چکاب میکردم که یهو شروع به رشد کرد و بزرگ شد و نمونه برداری پیش بهترین جراح انجام دادم رفت برای پاتولوژی، گفتن باید برداشته بشه رفتم اتاق عمل و از شرش راحت شدم  جواب پاتولوژی خوش‌خیم بود و دکترم بخاطر تجربه و مهارت بالا در درمان چنین توده هایی گفت باید جایگاهش هم برداشته بشه تا یک عمر با خیال راحت زندگی کنی ، دوباره رفتم اتاق عمل و الان 14سال میگذره  و هیچ مشکلی ندارم خداروشکر

عزیزم نگران نباش به احتمال زیاد خوش خیمه فقط  سروقت خودت برو پیش دکترا تا تغییراتشو متوجه بشن ، ...

وای چ استرسی کشیدید وقتی گفتن داره رشد میکنه باید جراحی کنید 😭😭😭

من میترسم 

آخر آبان ک داره نزدیک میشه ب شدت استرسم بیشتر میشه

وای چ استرسی کشیدید وقتی گفتن داره رشد میکنه باید جراحی کنید 😭😭😭 من میترسم  آخر آبان ک دار ...

سنی نداشتم 22ساله بودم وقتی وارد مطب و بیمارستانها میشدم همش  خانمهای سن بالا رو می‌دیدم و خودمو مقایسه میکردم و میگفتم چرا من توی این سن باید اینجا باشم ولی امیدوار بودم زیاد انگیزه م عشقم بود تازه دوماهی بود عقد کرده بودم که این جریان پیش اومد و خداروشکر میکنم همسر باغیرتم به پای درد من نشست و تنهام نزاشتن حتی پدرم و خودم بهش گفتیم هنوز خیلی نگذشته برو دنبال زندگیت  گفت تا اخرش هستم،  دوبار رفتم اتاق عمل و اصلا فکر منفی نمی‌کردم امیدم خیلی بالا بود و همیشه میگم چجوری اینقدر امیدوار بودم ، وقتی خدا بخواد همه چی درست میشه 

[QUOTE=257376305]عزیزم نگران نباش به احتمال زیاد خوش خیمه فقط  سروقت خودت برو پیش دکترا تا تغییراتشو متوجه بشن ، ...[/QUOTE

چطوری حایکاهش رو‌برپاشتن؟ سینه تونو برداشتن گلم؟ یا منظورت توده بود؟من میترسم😭

عزیزم نگران نباش به احتمال زیاد خوش خیمه فقط  سروقت خودت برو پیش دکترا تا تغییراتشو متوجه بشن ، ...

عزیزم خیلی برام دعاکن 

من همیشه استرسش باهامه چجوری فکرشو از بین ببرم؟ یعنی تااخر عمرم درگیرشم؟ ای خدا

[QUOTE=257376305]عزیزم نگران نباش به احتمال زیاد خوش خیمه فقط  سروقت خودت برو پیش دکترا تا تغییراتشو متوجه بشن ، ...

عزیزم جایگاهشو برداشتن یعنی چی؟ سینتو که خدای نکرده برنداشتن؟من میترسم😔😭

عزیزم خیلی برام دعاکن  من همیشه استرسش باهامه چجوری فکرشو از بین ببرم؟ یعنی تااخر عمرم درگیرشم ...

فقط +فکر کن بدترین حالت همین استرس و نگرانی و آشوب شماست ، آروم باش عزیزم بهش فکر نکن، بسپارش به خدا

ببین مقداری از توده ی داخلی سینه م رو برداشتن همون جایی که توده بود رو برای اطمینان خاطر دکترم جراحیش کرد و خوشحالم که حرفشو گوش کردم و سپردمش به خدا و دکترم ، فقط حرف دکترا رو گوش بده فکر منفی نکن من خدا رو توی لحظه به لحظه ی زندگیم بخصوص اون روزا دیدم بدترین شرایط بودم تازه عقد کرده بودیم فکر کن خانواده ی شوهر چجوری  بپذیرن و برخورد کنند خیلی سخت بود ولی شکر گذشت خداروشکر که پشتوانه م محکم بود پدرم و همسرم وگرنه کم میآوردم