2777
2789
عنوان

توده ی هایپو اکوهموژن در سینه

1660 بازدید | 32 پست

سلام کسی توده ی هایپو اکو هموژن در سینش داشته؟ من دخترم یک سالشه و شیرخودمو‌میخوره تازه فهمیدم توده توی سینم دارم خیلی میترسم از استرس دارم میمیرم

توی سونو‌نوشته احتمالا خوش خیم ولی این احتمالات داره منو نابود میکنه میترسم بدخیم بشه. واسه کنترلش نوشته سه ماه دیگه برم. تو رو‌خدا اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید.خیلی میترسم کل زندگیم درگیر شده همش ذهنم درگیره

توده هایپو اکو اگه حدودش مشخص و منظم باشه به نفع توده خوش خیمه. اگه نباشه دکتر برای اطمینان توصیه نیکنه به بایوپسی. بازم احتمال بالای ۹۰ درصد خوش هیمه اما احتیاط شرط عقله. جی نوشته دقیقا توی سونوت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی نگرانم تو رو‌خدا بگید چیکارکنم

ببین عزیزم طبق این سونو ۹۹ درصد هیچ مشکل خاصی نیست. اون یک درصد دیگه فقط با نمونه برداری مشخص میشه. من اگه برای خواهر خودم میخواستم بگم اینه که برو پیش یه جراح خیلی کار درست. جراح با لمس هم میتونه تا حدی نظر بده که نمونه برداری بکنی یا صبر کنی تا سه ماه دیگه. فقط اگه نمونه برداری میری حتما و حتما جای عالی برو. چون صحبت عمر و جون ادمه. هر حایی نمیتونه نمونه رو درست از توده بگیره. 

ببین عزیزم طبق این سونو ۹۹ درصد هیچ مشکل خاصی نیست. اون یک درصد دیگه فقط با نمونه برداری مشخص میشه. ...

ممنونم عزیزم

نمیدونم چیکارکنم حالا نوبت پیش یه جراح دیگه هم گرفتم ببینم چی میگه.دعاکنید چیزی نباشه و خوب بشم😭😭😭

ممنونم عزیزم نمیدونم چیکارکنم حالا نوبت پیش یه جراح دیگه هم گرفتم ببینم چی میگه.دعاکنید چیزی ن ...

وای داشتم گریه میکردم تاپیک شما رو دیدم

منم ب درد شما گرفتارم

بدترین حس دنیاست 😭😭😭

منم ی توده تو سینم دیده شده گفتن احتمالا خوش خیم

عین شما هر سه ماه سونو 

که برا من سه ماه شده نرفتم 

شده شیش ماه

چون دکتری ک نوبت دادن بهم این ماهه که میشه شیش ماه 😭😭😭

زندگیم نابود شده کار هر شبم گریه اس

شما درد هم داری؟

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
ممنونم عزیزم نمیدونم چیکارکنم حالا نوبت پیش یه جراح دیگه هم گرفتم ببینم چی میگه.دعاکنید چیزی ن ...

خواهش میکنم، دعا مه چشم، حتما میکنم. اما طبق این سونو ، توده احتمالا خوش خیمه. کلا سونو فقط از روی ظاهر توده میتونه بگه احتمال بیشتر توده خوش خیمه یا نه. تشخیص قطعی فقط با نمونه برداریه

وای داشتم گریه میکردم تاپیک شما رو دیدم منم ب درد شما گرفتارم بدترین حس دنیاست 😭😭😭 منم ی توده ...

خیلی حس بدیه 

من خیلی نااراحتم و مدام توی فکرمه . ولی شوهرم میگه اگه بد بود همون اول میگفتن خطرناکه اینقدر ناراحت نباش هیچی نیست. منم میخام بهش فکرنکنم. همش میگم کاش نفهمیده بودم

خواهش میکنم، دعا مه چشم، حتما میکنم. اما طبق این سونو ، توده احتمالا خوش خیمه. کلا سونو فقط از روی ظ ...

عزیزم به نظرتون نمونه برداری میخواد؟چون دکتر که نگفت حتما هنوز نیاز نیست. من میترسم از نمونه برداری😭😭😭😭