2777
2789

دوستای خوبم کمک کنید بهم.

رفتم مشاوره ، بهم گفت از شوهرت خیلی تشکر کن، بهش شکوه بده، کوچکترین کاری می کنه، به وجد بیا... باهاش اصلا جرو بحث نکن، رو حرفاش حرف نزن...

اینا خیلی خوبن واقعا

اما بدی هاش اجازه نمی ده. مثلاً از همون دیروز که رفتم مشاوره تا امروز نه اومده خونه، نه زنگ زده. 

به نظرتون زن زرنگ، اونیه که علیرغم مشکلات شوهرش ، اون کارای خوبو انجام میده؟

کسی تجربه استفاده ازین روشا رو داره؟

من بدون اینکه مشاوره برم همینکارارو انجام دادم اما چیزی از خصوصیات ید و اخلاق بد شوهرم کم نکرده

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

اره منم اینکارو کردم‌چنان جو برش داشت که اخرش گفت تو برام کمی و خودشو بالاتر دونست   

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم اینکارو کردم‌چنان جو برش داشت که اخرش گفت تو برام کمی و خودشو بالاتر دونست  

متاسفانه مرد جماعت گربه ی کوره

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  
راست میگی؟

آره کلا از مرد جماعت متنفرم بخصوص شوهرم کفریم ازش کسی ک ذاتش بده بده با این چیزا درست نمیشه

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
دیگه مشاور هم بسته به شرایط و توضیحات خودت اینارو گفته بنظرم انجام بده

گفتم مثلاً به همه احترام میگذاره، هر کس کار داشته باشه انجام میده... جز من.

مشاور هم گفت نیاز داره شما هم مثل بقیه ازش خیلی تشکر کنی

همسرم تا قبل از آشناییمون عصبی بوده و خیلی زودجوش و اخمو، جوری که کسی جرات نمیکرده برخلاف میلش چیزی بگه. من از همون اول آشنایی و نامزدی و ... همین رویه رو پیش گرفتم. خیییلی بهتر شده جوری که خواهرش میگفت توروخدا چیکار کردی اینجوری آروم و خوشرو شده؟؟

حتما اجرا کن، حداقل به مدت سه ماه و بدون وقفه، و به واکنش همسرتم اصلا توجه نکن یعنی نذار رو روندی که پیش گرفتی اصلا تاثیر بذاره، معجزه شو میبینی 🤗🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

متاسفانه مرد جماعت گربه ی کوره

اره. فقط یه چیزی از بین توصیه هاش فکر کنم بتونم انجام بدم... گفت باهاش بحث نکن.‌

مثلاً امروز که داره میاد، دیگه نگم چرا دیشب خونه نیومدی