2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای عزیزم

همه درسا با اون بود منکه انصراف دادم حالا دیدم اونم رفته😂 اما خب تجربه بدی نبود  الان رشته خودمو رفتم اونموقع روانشناسی بود، اما ارشد از کارشناسی خیلی اسونتره موندم چجوری کارشناسیو گذروندم

والله رشته ما از اول تا آخرش سخت بود.

ولی ارشد بدیش این بود که استادای خوبی نداشتیم. همشون با یه فایل پی دی اف میامدن تو کلاس و از رو ویدئوپروژکتور روخوانی میکردن توضیحشون روخونی بود.

بعد موقع امتحان مثلا میگفت 300 صفحه هفته دیگه امتحان دارید!!!

یه هفته 300 صفحه. خودمون رو به در و دیوار میکوبیدیم کل خاندانشونو قسم میدادیم 7-8 صفحه کم میکردن!

بعد میرسیدیم به یه مرحله قبل از پایان نامه یعنی سمینار.

استاده از یه زبون برنامه نویسی خوشش میامد میومد میگفت یه پروژه با این درست کنید!

بابات خوب ننه ت خوب یه زبون برنامه نویسی یادگیریش در حد کار پروژه ای حداقل 6 ماه زمان میبره خم رنگرزی که نیست دو هفته ای آماده بشه!

همه دنبال دادن کار به یکی دیگه

بعدم غول آخر پایان نامه بود. زبون برنامه نویسی که تو کلاس فقط تئوری یاد داده شده رو میدادن میگفتن بر اساس این عنوان پیدا کنید و بهینه سازی کنید.

من اصلا نمیدونم چطوری خودمو به آخرش رسوندم. الان که مینویسم میفهمم چی از سر گذروندم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
والله رشته ما از اول تا آخرش سخت بود. ولی ارشد بدیش این بود که استادای خوبی نداشتیم. همشون با یه فا ...

با چه زبانی کار کردین؟

من شبکه دارم میخونم صرفا فقط علاقه.

کار خودم برنامه نویسیه

با چه زبانی کار کردین؟ من شبکه دارم میخونم صرفا فقط علاقه. کار خودم برنامه نویسیه

متلب

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.