من یه دختر هشت ماهه دارم خونواده شوهرم برا ازدواجمون راضی نبودن هیچوقت کمکمون نکردن حتی یک ریال همیشه صدمه زدن به زندگیمون چه مالی چه زندگیمون همه چیو همیشه خراب میکنن اونا تهرانن من جنوبم هنوز نیومدن بچمو ببینن کادو ندادن هیچی بعد توقع داشتن اسمشم اونی باشه که اونا میگن خداروشکر شوهرم انقدم بی منطق نبود... حالا الان مادرش میگه میاد اگه بیاد سه چهار هفته قشنگ باعث اختلاف بین منوشوهرم میشه هربار موقعی که هست دعوای بدس میکنیم اثراتش تا ماه ها هست و کاری میکنه به مرز طلاق میرسیم نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید بنظر خودم بهتره خودم دخترمو بردارم یه هفته پاشم برم و بعد شبرگردم ک دیگه نیاد اما اونا تنها گیرم بیارن نابودم میکنن
نه من اصلا حساس نیستم هزارتا حرف میزنه بهم مثلا بی سلیقه یا زشت یا سیا سوخته دهاتی اوووه تو حرفاش تی ...
حتی شوهرتم پر کرد و دعوا رو شروع کرد هیچی نگو..حرف نزدن باعث میشه اب بریزه رو اتش خشم....این چند روز که میاد هم خودت هم شوهرت گل گاو زبون دم کنید بخورید هر روز...عالیه.اینقدر ریلکس میشید.مهم ترین راه حل برا جلوگیری از دعوا سکوته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.