2777
2789
عنوان

بچه ها میشه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 26 پست
نه من اصلا حساس نیستم هزارتا حرف میزنه بهم مثلا بی سلیقه یا زشت یا سیا سوخته دهاتی اوووه تو حرفاش تی ...

حتی شوهرتم پر کرد و دعوا رو شروع کرد هیچی نگو..حرف نزدن باعث میشه اب بریزه رو اتش خشم....این چند روز که میاد هم خودت هم شوهرت گل گاو زبون دم کنید بخورید هر روز...عالیه.اینقدر ریلکس میشید.مهم ترین راه حل برا جلوگیری از دعوا سکوته

عزیزم مادرهمسرت هرچی ام باشه مادر همسرته این رفتار این اجازه رو همراه داره که همسرت هم وفتی مادرت ا ...

نه عزیزم ببین منظورم نیست برم جایی قایم بشم که میگم من برم اونجا پیششون با اون بیاد خونه میخام کمترین دعوا به همراه داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ببین منظورم نیست برم جایی قایم بشم که میگم من برم اونجا پیششون با اون بیاد خونه میخام کمتری ...

منم متوجه شدم عزیزم بازم فراره 

اون با خودش میگه دوست نداشته من برم خونه اش بدتر میشه بزار بیاد هرکاری   هر حرفی ام دوست داشت بزنه مهم شما و همسرتی که باید آرامش داشته باشید

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
عزیزم وقتی مادرشوهرت میخواد بیاد میاد دیگه..میخواد پسرشو ببینه.کاری به شما نداره!شما تنها پاشی بری ف ...

نه میگه میخان دخترمو ببینن هنوز ندیدنش منم ازون جهت میگم که هیچکدوم هنوز دخترمو ندیدن حتی پدرشوهرم منو کلا ندیده

نه میگه میخان دخترمو ببینن هنوز ندیدنش منم ازون جهت میگم که هیچکدوم هنوز دخترمو ندیدن حتی پدرشوهرم م ...

تنهایی رفتن خونه پدرشوهر به نظر من اشتباهه...اکه شوهرتون میومد مشکلی نبود..ولی تنهایی یجوریه.