2777
2789
عنوان

بچه ها میشه راهنماییم کنین

142 بازدید | 26 پست

من یه دختر هشت ماهه دارم خونواده شوهرم برا ازدواجمون راضی نبودن هیچوقت کمکمون نکردن حتی یک ریال همیشه صدمه زدن به زندگیمون چه مالی چه زندگیمون همه چیو همیشه خراب میکنن اونا تهرانن من جنوبم هنوز نیومدن بچمو ببینن کادو ندادن هیچی بعد توقع داشتن اسمشم اونی باشه که اونا میگن خداروشکر شوهرم انقدم بی منطق نبود... حالا الان مادرش میگه میاد اگه بیاد سه چهار هفته قشنگ باعث اختلاف بین منوشوهرم میشه هربار موقعی که هست دعوای بدس میکنیم اثراتش تا ماه ها هست و کاری میکنه به مرز طلاق میرسیم نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید بنظر خودم بهتره خودم دخترمو بردارم یه هفته پاشم برم و بعد شبرگردم ک دیگه نیاد اما اونا تنها گیرم بیارن نابودم میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزارید هیچکسی با حرف یا نگاه بینتون فاصله ایجاد کنه

فرار هم کنی بدتره میدون خالیه و داستان بیشتره

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
مثلا چیکارمیکنه

مثلا من تو اسباب کشی با شوهرم حرف میزدم گفت در یخچالو چسب میکنم گفتم خودش که اهنربا داره فک نکنم باز شه بعد شوهرم گفت من 30ساله کارم اسباب کشیه گفتم نمیدونم ما همیشه یه خونه داشتیم عوض نکردیم بعد مامانش زد زیر گریه که زن تو بهم تیکه انداخته و منظور داشته و زنت بده 

نزارید هیچکسی با حرف یا نگاه بینتون فاصله ایجاد کنه فرار هم کنی بدتره میدون خالیه و داستان بیشتره

نه فرار نه میگم من برم پیششون بهتره چون شوهرم نمیاد

اشتباه میکنی انقد حساسی رو این قضیه... مهم شوهرته که میگی منطقیه نه چیزی بشنو نه بگو نه ببین....... ...

نه من اصلا حساس نیستم هزارتا حرف میزنه بهم مثلا بی سلیقه یا زشت یا سیا سوخته دهاتی اوووه تو حرفاش تیکه داره اما من هیچی نمیگم شوهرمو پر میکنه ک شوهرم عصبی بشه

مثلا من تو اسباب کشی با شوهرم حرف میزدم گفت در یخچالو چسب میکنم گفتم خودش که اهنربا داره فک نکنم باز ...

حساس نشو به حرفاش...محل نده...اوههه اینقدر مادرشوهرمن به من چیزگفته.۴سال پیشش زندگی کردم.بازم خداروشکر از هم دورید

منم دو سه باری مادر شوهرم دعوا انداخت بین منو شوهرم خیلی بدددد بووووددددد 

اره خیلی بده😔 بخدا من انقد وابسته به شوهرمم باهام تند حرف بزنه انقد بغض میکنم اما این کاری میکنه ما مث سگو گربه میوفتیم به جون هم

نه فرار نه میگم من برم پیششون بهتره چون شوهرم نمیاد

عزیزم مادرهمسرت هرچی ام باشه مادر همسرته

این رفتار این اجازه رو همراه داره که همسرت هم وفتی مادرت اومد بره و نیاد

نزار بی احترامی به خونواده ات برسه

قبل اومدن مادر همسرت با همسرت صحبت کن منطقی بدون دعوا و داد و بیداد ازش بخواه حتی اگه مادرش درست ترین حرف زد ایشون هیچ واکنشی نداشته باشه تا مادرش برگرده تهران

بعد از رفتن مادرش ب صورت منطقی بشینید صحبت کنید که مادرش درست میگفته یا نه

خودت هم گفتی همسرت منطقیه 

خودتم آرامشت حفظ کن حتی بدترین رفتار هم کرد لبخند بزن عموما بی محلی همیشه جوابه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
اره خیلی بده😔 بخدا من انقد وابسته به شوهرمم باهام تند حرف بزنه انقد بغض میکنم اما این کاری میکنه ما ...

وای خدا به دور اه لعنتی آخه مگه ثوابه این کار جز گنه چیزی بیش نیست

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار