❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مادرشوهرم برام خیارشور فلفل ترشی و ترشی غوره درس کرده مامانم کلم شور و ترشی لوبیاسبز
کدومش خوشمزه تره ؟
فک کنم فلفل سبز
آره ؟
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
عزیزم قلق داره،اگه یذره شیر داغ تر از اون حدی ک باید باشه ماستت آب میندازه، من خودم از نت سرچ کردم یاد گرفتم بعد از چندبار تلاش، الان ماستم شل نیس، برو نت سرچ کن یا فیلماشو ببین کاری نداره
خیارشور و لیته و ترشی گل کلم و شور درست کردم مونده یه کلم قرمز بذارم یه نکته اینکه واسه شور فقط جعفری و گشنیز بریز به همراه چندتا نخود و دو تیکه پیاز که تلخی نمک و بگیره و سفید بشه رنگ کلم شور
🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
بادمجون هارو ابپز میکنی ابکش میکنی سرد بشن بعد برا داخلش هویچ و سیر و رنده میکنی یکنن سبزی معطر اگه تازه داستی تازشو خورد کن بریز اگه نه خشکشو بریز نعناع و ریحان و مرزه نمکو زردچوبه و فلفل هم بزن بعدم شکم بادمجونارو باز کن موادو پر کن داخلش بچین تو ظرف از روش سرکه با اب بریز 😃
ترشی کل گلمم خیلی خوشمزش
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین