2777
2789
عزیییییزم یاد منم بده لطفاً لطفاً. خیلی دوست دارم خودم انجام بدم

برو یوتیوب ویدئو ببین برای همه چی ویدئو هست 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐خب چرا خودت نمیگیری؟ مگه اونایی که نیگیرن و میفروشن جی از شما زیاد دارن 😁 ببخشید ها من چون خودم ...

اونا کارشون اینه آخه 

لیست می‌نویسم میدم آژانس میخره میاره 

انواع ترشی،سبزی پاک و خرد شده حتی لوبیا سبز هم دیگه خرد نمیکنم آماده خرد شده میخرم 

۸سال خودم درست میکردم تازه یه ساله میگم عجب اشتباهی میکردم 

الکی خودمو اذیت میکردم که چی بشه

من مادرشوهرم برام خیارشور فلفل ترشی و ترشی غوره درس کرده مامانم کلم شور و ترشی لوبیاسبز 

کدومش خوشمزه تره ؟

فک کنم فلفل سبز 

آره ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
عزیییییزم یاد منم بده لطفاً لطفاً. خیلی دوست دارم خودم انجام بدم

عزیزم قلق داره،اگه یذره شیر داغ تر از اون حدی ک باید باشه ماستت آب میندازه، من خودم از نت سرچ کردم یاد گرفتم بعد از چندبار تلاش، الان ماستم شل نیس، برو نت سرچ کن یا فیلماشو ببین کاری نداره

منم،شور،مخلوط،کلم قرمز،ترشی پیاز،و...درست کردم

ترشی پیاز طعمش چجوریه ؟

نشنیدم تابحال

خیارشور و لیته و ترشی گل کلم و شور درست کردم مونده یه کلم قرمز بذارم یه نکته اینکه واسه شور فقط جعفری و گشنیز بریز به همراه چندتا نخود و دو تیکه پیاز که تلخی نمک و بگیره و سفید بشه رنگ کلم شور 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
چطوری ؟

بادمجون هارو ابپز میکنی ابکش میکنی سرد بشن بعد برا داخلش هویچ و سیر و رنده میکنی یکنن سبزی معطر اگه تازه داستی تازشو خورد کن بریز اگه نه خشکشو بریز نعناع و ریحان و مرزه نمکو زردچوبه و فلفل هم بزن بعدم شکم بادمجونارو باز کن موادو پر کن داخلش بچین تو ظرف از روش سرکه با اب بریز 😃

ترشی کل گلمم خیلی خوشمزش 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین