2777
2789

برای شفای ام اسم دوبار چله آیت الله حقشناس برداشتم.

جواب نگرفتم.

با خودم میگفتم خب من شرایطشو کامل انجام ندادم؛اشکال نداره انقدر میگیرم تا بالاخره عادت کنم به گناه نکردنِ چهل روز.

ولی این حرفای مامانم عین یه پارچ آب یخ ریخته شد روی سرم.

برگشت بهم گفت من جات باشم دیگه چله نمی گیرم. اون از ازدواجت که اونجوری شد(برای ازدواجم چله گرفتم بدترین چیز ممکن شد ازدواجم؛با یه عوضیِ منافق که به اسم امام حسین هم اتفاقا اومد جلو؛ازدواج کردم که جدا شدم)اینم از چله ی الانت! چقدر دیگه باید التماسشون کنی اینطوری تحویلت بگیرن؟! 

گفت تو هربار که ناخواسته مثلا نمازت قضا میشه؛حرص می خوری که وای چلم خراب شد؛اصلا حرص خوردن سمه برای مریضیت. مگه بقیه اونایی که حاجتروا شدن؛معصوم بودن که حاجتشونو دادن؟! اگه می خواستن جوابتو بدن؛تاحالا داده بودن. بسه الکی خودتو اذیت نکن.

اولش خیلی دلم شکست. به مامانم گفتم عوض اینکه بهم امید بدی؛اینجوری میگی؟! 

ولی بعد دیدم راست میگه؛مگه هرکی حاجت گرفته مریم مقدس بوده؟! اصلا من احمقم که بعدِ چنین ازدواجی که نه تنها زندگیمو از هم پاچوند و بدبختم کرد و انقدر استرس توش کشیدم که الان مبتلا به این بیماری کوفتی شدم؛باز دارم .....

چند روزه عین یه تیکه سنگ شدم.بی حس.

دیگه هیچی از دنیا منو خوشحال نمی کنه.

قلبم خیلی شکسته.

من خیلی خواستگار داشتم؛خیلیاشونم از فامیل بودن؛می دونین از بعضیاشون بعد طلاقم متلک شنفتمو دارم میشنوم؟وقتی شوهر سابقم داشت طلاقم میداد گفت کی دیگه میاد تو رو بگیره؟! طلاقت میدم تا بفهمی هیچکس نمیاد بگیرتت!

همین دیروز خونه خاله ی عفریتم بودیم که منو واسه پسرش میخواست ؛با ترحم نگام کرد گفت آخی طفلی دخترای ما خوشگل و کدبانو؛شانس ندارن ولی؛بعدم با خنده رو کرد به مامانم گفت ولی هدیه(دخترش) شانسش به تو رفته(چرا؟چون شوهرش خوب از آب در اومده)

همیشه وقتی این زخم زبونا رو از اینا میشنیدم؛ته دلم میگفتم خدا با بی کس هاست؛حتما میزنه توی دهنشون؛ولی الان افتادم توی وضعیتی که همون حرفِ اون آشغال داره میشه:کی دیگه میاد تو رو بگیره....

برام مهم نیست ازدوجم؛اصلا من با ام اسم ازدواجم کردمو هرگز ازدواج نمیکنم؛ولی فکر نمی کردم خدا منو جلو بنده های حقیرش؛اینجوری زمینم بزنه...

قلبم شکسته؛دلم می خواد برم جایی که هیچکس نباشه.حتی مادر پدرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ام اس با دارو قشنگ کنترل میشه. یه وقت دیگه چله بگیر . الان شرایطشو نداری

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم قران برداشتم خوندم امضا بخون شوهرم دیونس مداح هستا ولی پدرمو درآورد و...ول کن خدا به اندازه صبر و تحمل مشکلات میده ایشاااله یکی خوب قسمتت بشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

چله برداشتن و اینا مثل اینکه یه چیزیو به زور بخوای 

حماقت محضه 

سعی کن فقط شاد باشی و از زندگی لذت ببری 

سرگرم کن خودتو 

یه کاری انجام بده بیکار نباش 

یه هنری یاد بگیر  

به حاشیه نپرداز که سم 

اینجا هم نیا اگه میخوای آرامش داشته باشی تاپیک های بیخود زیادن

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

عزیزم استرس که برات سمه ولی به نظر من آرامشی که با ختم و نذر پیدا میکنیم خودش یه جور شفاست میتونی خداروو شکر کنی که به جای ام اس بهجت و لوپوس و انواع اقسام بیماریهای اتو ایمیون رو نداری که من چندتاشون باهم دارم و بیماری بهجت به داداش دوقلوی ام اس معروفه منتها تخریبش بیشتره، 

ناامید نشو عزیزم خدایی که درد داده چیزای دیگه ای به جاش بهت میبخشه اینا امتحان الهیه، ناامید نشو خودتو بسپار به خدا و برای حال خوب روحی خودت تلاش کن 

ان شاءالله شای به قلبت بیاد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

چی بگم اروم شی دختر خوب 

این ناامیدی و درماندگی رو همسرم شش ماه بعد از تولد دخترم دچارش شد 

کسی که نمازش قضا نمیشد و ....بعدش شد سنگ سنگ 

گفت اگه این دنیا تو به من عزت ندی که به خاطر چندرغار به همه رو بندازم پس اون دنیات هم....

شوهر من ادمی بود که فرصتهامون سو ت میشد میگفت تا خدا نخواد و اجازه نده من نمیتونم قدم تو این راه بزارم 

برو سرکار از بقیه فاصله بگیر دنبال دوستایی باش که روحیاتشون مثل خودته 

ولی واقعیت اینه تا زمانی که یه چیزی رو رها نکنی بدستش نمیاری

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱