2777
2789

نمی تونید یه ذره هم به اون بچه محبت کنید 

وقتی اون بچه دشمن خودتون میدونید چرا هم خودتونو عذاب میدید هم اونو و زندگی رو به کام شوهرتونم تلخ میکنید

من واقعا هیچ وقت زن بابامو نمیبخشم

من هروقت یکی راحع به رابطمون ازم میپرسه یا نظرمو میخواد کارایی که از صبح تا شب روز قبلش انجام داده رو بهش میگم و طرف مقابلم تعجب میکنه از این حد بد ذات بودنش

ببینید یه روز ثابت رو نه ها، هرروزی که ازم بپرسن صبح تا شب روز قبل رو تعریف میکنم

اصلا لازم نیست بدترین روزامونو هم بخوام بگم، همون یه روز کافیه

واقعا نکنید

شاید خدایی وجود داشته باشه و عدالتش بالاخره یه روز اجرا بشه

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ازشون نگذره بچه طفلی چه گناهی داره

واقعا من وقتی بابام ازدواج کرد ۴ سالم بود

بچه چهارساله رو هرجور تربیت کنی خب همون میشه

تازه از دو سالگی هم مامانمو ندیده بودم

میتونست از اول درست رفتار کنه

میشه زن بابا یا همسر پدرم مامانت جدا بشه یا فوت کنه دیگ نباید بگی زن دوم .مگه اینکه بابات همزمان ب م ...

منم میگم زن بابا

تو عنوان اینجا اینو نوشتم 

عزیزم حق داری❤️ امیدوارم خیلی زود بتونی مستقل بشی و زندگی بهتری برای خودت بسازی

ممنونم❤

با این شرایط کشور فکر نمیکنم بشه

وای اینجا میان با افتخار میگن بچه شوهرم رو فلان کردم بهمان کردم .. ازش متنفرم .. بدم میاد پیش شوهرمه

همه هم میان با ذوق میگن افرین تو مسئولیتی نداری در برابر بچه

غلط کردی ازدواج کردی با مرد بچه دار اگه مسئولیت نمیخوای

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

پس چی میشه

من هیچ وقت زن دوم داییم رو نمیبخشم هیچوقت الهی آه اون بچه که رفت زیر خاک دامنش رو بسوزونه  هم دامن خودش رو هم دامن  مادرش رو که با مشت مدام میزد تو سر طفلک بچه که بابات شما رو دوست نداشت و رفت یه زن دیگه گرفت  هر دو تا زن مقصر بودن  دومی به خاطر اینکه پا گذاشت تو زندگی و باعث نابودی روان زن اول شد و زن اول هم به خاطر اینکه بی عرضگی خودش رو گردن اون بچه طفل معصوم گذاشت و مدام با مشت میزد تو سر بچه 😣😣😣الهی که هر دو تاشون خیر ننبینن و از همه بدتر داییم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

وای اینجا میان با افتخار میگن بچه شوهرم رو فلان کردم بهمان کردم .. ازش متنفرم .. بدم میاد پیش شوهرمه ...

حرف حق اون زن فلان فلان شده بیخود کرد اومدزن مرد بچه دار شد  اون مرد چیکار کنه بچش رو بندازه تو کوچه کثافت تو که دنبال عشق و حال با شوهرتی بیجا کردی مردی که  بچه دار هستش و بابا هست رو گرفتی آشغال که الان طفلک بچه جرات نکنه محبت از پدر خودش بگیره 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم