سلام دوستان ۸ سالیه ازدواج کردیم ی بچه داریم یدونش هم تو راهه شوهرم تازگیا رفیق بازیش شدید شده و الکل و مواد مصرف میکنن و پیام های با بوی خیانت هم دیدم ازش مشکل مالی و عاطفی نداریم با اینکه باردارم رابطه جنسی هم داریم میخام عادت هاش رو با زبون خوش ترک بدم راه حلی دارین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از طریق بچت سرگرمش کن مثلا بابا بریم فلان جا یا بمون خونه فلان تو فیلما دیدم😂
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
وقتی یه روز میمونه خونه بگو وای چقد خوب شد امروز کنارم موندی احساس تنهایی نکردم یا وقتی کمتر ...
بیشتر میره سمت مواد
اینا واس اینجور ادما فایده نداره
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
میدونی کارش سنگینه زیاد سر کار هست نمیخام فشار بیارم بهش ک فقط کار برو و بیا خونه میخام آزاد و راحت ...
نمیدونم از مشاور کمک بگیر