2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز و عادت های بدش

337 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ۸ سالیه ازدواج کردیم ی بچه داریم یدونش هم تو راهه شوهرم تازگیا رفیق بازیش شدید شده و الکل و مواد مصرف میکنن و پیام های با بوی خیانت هم دیدم ازش مشکل مالی و عاطفی نداریم با اینکه باردارم رابطه جنسی هم داریم میخام عادت هاش رو با زبون خوش ترک بدم راه حلی دارین

بنفش رنگ قدرته ، عاشق رنگ بنفشم  💜

وقتی یه روز میمونه خونه بگو وای چقد خوب شد امروز کنارم موندی احساس تنهایی نکردم 

یا وقتی کمتر میکشه بگو چیکار کردی شیطون امروز خوشبو شدیاااا

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

حالا من اینا رو گفتم اما مطمئنی ادمی هست که زبون روش اثر کنه؟؟؟

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه گفتی دا با زبون خوش

از طریق بچت سرگرمش کن مثلا بابا بریم فلان جا یا بمون خونه فلان تو فیلما دیدم😂

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
وقتی یه روز میمونه خونه بگو وای چقد خوب شد امروز کنارم موندی احساس تنهایی نکردم  یا وقتی کمتر ...

اینارو میدونم ولی خودمم عصبی شدم هی سرش داد میزنم چون اوایل بارداریمه اصابمم تعطیله

حالا من اینا رو گفتم اما مطمئنی ادمی هست که زبون روش اثر کنه؟؟؟

اره احساساتیه وقتی از پنهانکاریاش میفهمم میشینه گریه میکنه ک دست خودم نبود و واسه یبار بود و از این چرت و پرتا

وقتی یه روز میمونه خونه بگو وای چقد خوب شد امروز کنارم موندی احساس تنهایی نکردم  یا وقتی کمتر ...

بیشتر میره سمت مواد 

اینا واس اینجور ادما فایده نداره

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
دیگه گفتی دا با زبون خوش از طریق بچت سرگرمش کن مثلا بابا بریم فلان جا یا بمون خونه فلان تو فیلما دی ...

میدونی کارش سنگینه زیاد سر کار هست نمیخام فشار بیارم بهش ک فقط کار برو و بیا خونه میخام آزاد و راحت باشه ولی سالم 

میدونی کارش سنگینه زیاد سر کار هست نمیخام فشار بیارم بهش ک فقط کار برو و بیا خونه میخام آزاد و راحت ...

نمیدونم از مشاور کمک بگیر