2777
2789

صبح کنار دوسپسرم بود یهو ی پیام تبریک تولد اومد ناشناس،منم بهش نشون دادم ک فک نکنه خبریه و دارم ازش مخفی میکنم،ک اونم گوشیو برداشت نگاه کنه تلگرام ی قسمتی داره تو ستینگ ک با بیشترین کسایی ک چت کردی رو نشون میده،من خودم نمیدونستم بلد نبودم.رفت اونجارو دید سه نفرو اونجا اسم برد ک اینا کین؟ منم گفتم رفتی تو بلاکام؟گفت نه،اینا کسایی اند ک بیشترین چتو باهاشون کردی،ک یهو دیدم واسه قبلا بود ،۶ماهه باهمیم اینا واسه قبل این ۶ ماه بود،خیلی بد شد ک اونارو دید.اعصابم خورده،از صب دارم خودمو میخورم،بعد ی شب قشنگ فاتحه همه چی خونده شد..هرچند گفت مهم نیست ولی مطمینم ذهنیتش خراب شد نسبت بمن،واقعا هم با کسی چت نمیکنم یعنی مثلا خیانت و اینا ولی از شانس بد من همین امروز باید اینطوری میشد.رابطمونم یجوریه ک انگار واسه ازدواج باهمیم مثلاا.

یعنی خودش قبلا با کسی نبوده !!!!

انقدر خودت و اذیت نکن 

اون واسه قبل از این اقا بوده به ایشون هم ارتباطی نداره حالا چه برای ازدواج چه دوستی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خودش قبلا با کسی نبوده !!!! انقدر خودت و اذیت نکن  اون واسه قبل از این اقا بوده به ایشون ...

مشکل من همینه ک خیلی بیش از حد ادمارو جدی میگیرم برای خودم،یعنی شاید اون اصلا ب اندازه من منو جدی نگیره،و یچیز دیگم بگم همه دوستامون واسم هدیه گرفتن الا این همین دوسپسر خودم ک هیچی نگرفته بود،یعنی بعیدم میدونم ک بگیره چون کلا خیلی کاری برام نکرده تاحالا بااینکه وضعش خوبه

مشکل من همینه ک خیلی بیش از حد ادمارو جدی میگیرم برای خودم،یعنی شاید اون اصلا ب اندازه من منو جدی نگ ...

پس تو هم خودت و اذیت نکن به ازدواج باهاش هم خیلی فکر نکن ادمی که تو دوستی دست و دلباز نباشه روحش خسیسه هرکاری کنی در اینده هم برات کم میزاره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
پس تو هم خودت و اذیت نکن به ازدواج باهاش هم خیلی فکر نکن ادمی که تو دوستی دست و دلباز نباشه روحش خسی ...

نه برای بقیه خسیس نیست احساس میکنم،از همینش ناراحتم که حس میکنم من براش مهم نیستم ک بفکر هدیه نبوده واسم

نه برای بقیه خسیس نیست احساس میکنم،از همینش ناراحتم که حس میکنم من براش مهم نیستم ک بفکر هدیه نبوده ...

دیگه بدتر