سلام من ۳۰هفته هستم دکتر خودم فقط میلاده ومن از میلادچیزای خوبی نشنیدم
الان میخام دکترمو عوض کنم کسی دکتر خوب برا زایمان طبیعی میشناسه معرفی کنه و اینک الان اگ برم پیششون قبول میکنن؟؟
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هفته هام کمتر از شماست ولی از اول پیش ایشون رفتم. تو صف دکترم نشسته بودم از چند نفر پرسیدم خیلی ر ...
رسیدگیش چطوره ؟دلسوز هست ؟سر زایمان طبیعی میاد!؟؟؟
من هفته هام کمتر از شماست ولی از اول پیش ایشون رفتم. تو صف دکترم نشسته بودم از چند نفر پرسیدم خیلی ر ...
بنظرتون اگ الان برم پییشش قبول میکنه ؟من دکتر کیهانه اساسی هستش واقعا راضیم اما فقط میلاده و جای دیگ نمیاد محمدبیگی زهرای مرضیه هم هست و من تعریف زهرای مرضیه رو خیلی شنیدم نمیدونم چیکارکنم
رسیدگیش چطوره ؟دلسوز هست ؟سر زایمان طبیعی میاد!؟؟؟
خیلی آرومه. قشنگ به حرفات گوش میده و راهنماییت میکنه. تو پیجش خوندم که اومده سر طبیعی ولی نمیدونم دیگه. چون من هنوز ماه های اول بارداریم زیاد نرفتم پیشش. اما مثلا یه خانمی بچه سومش بود میومد پیشش گفتم رو چه حسابی اومدید گفت تو بیمارستان زهرای مرضیه فامیلمون حسابداره و اون گفت اکثر کادر پرسنل مشکل زنان داشته باشند میان پیش محمدبیگی
خیلی آرومه. قشنگ به حرفات گوش میده و راهنماییت میکنه. تو پیجش خوندم که اومده سر طبیعی ولی نمیدونم دی ...
وای جدی پس کارش درسته ک همکاراش قبولش دارن من تو بهداشت ک میرم گف زهرای مرضیه کلااا زایشگاهش خوبه ماماهاشم خوبه
شما چن هفته ای؟تشکیل پرونده دادی پیشش؟
خیلی آرومه. قشنگ به حرفات گوش میده و راهنماییت میکنه. تو پیجش خوندم که اومده سر طبیعی ولی نمیدونم دی ...
ویدیو زایمان طبیعی شو من خیلی تو گوگل دیدم
بنظرتون اگ الان برم پییشش قبول میکنه ؟من دکتر کیهانه اساسی هستش واقعا راضیم اما فقط میلاده و ج ...
خودش فکر نکنم گیر بده یکم این منشی ها بدخلقن. مثلا من دفعه اول رفتم مطبش دفعه دوم رفتپ زهرای مرضیه منشی گفت چرا تو که رفتی مطب میای اینجا ولی دکتر خودش تو این بادیا نیست. برو به نظرم. من خیلی تحقیق کردم زهرای مرضیه را خیلی تعریفشو شنیدم این دکترم هیچ کس تا حالا بدش رو نگفته
وای جدی پس کارش درسته ک همکاراش قبولش دارن من تو بهداشت ک میرم گف زهرای مرضیه کلااا زایشگاهش خوبه ما ...
بله من تشکیل پرونده دادم . الان ۳ ماهمه. دوبار پیشش رفتم. بعد من یه بیماری دیگه دارم که ممکن بود بچه ناقص باشه از منشی اجازه گرفتم اول برم دکتر ویزیت کنه اگه قبولم کرد بعد پول ویزیت بدم دکترم قبول کرد قشنگم توضیح داد واسم.
خودش فکر نکنم گیر بده یکم این منشی ها بدخلقن. مثلا من دفعه اول رفتم مطبش دفعه دوم رفتپ زهرای مرضیه م ...
بنظرتون برم مطب بهتره یا برم تو بیمارستان ؟؟تو بیمارستان چ روزایی هست ؟رسیدگیش کجا بهتره؟
خدا عمرت بده ک اومدی جوابمو دادی 💕💕
بله من تشکیل پرونده دادم . الان ۳ ماهمه. دوبار پیشش رفتم. بعد من یه بیماری دیگه دارم که ممکن بود بچه ...
ای جان عزیزم ان شاالله ب خوبی زایمان کنی گلم
بنظرتون برم مطب بهتره یا برم تو بیمارستان ؟؟تو بیمارستان چ روزایی هست ؟رسیدگیش کجا بهتره؟ خدا عم ...
هردو جا خوبه هر دو جا هم قشنگ جواب میده . من دکتر غدد میرم تو مطب وقت میذاره ولی تو بیمارستان زیاد نه ولی محمدبیکی هر دوجا یه جور بود ولی من چون زهرای مرضیه با بیمم رایگان میشد رفتم اونجا. بیمارستان سه شنبه صبح هست باید از سایت بیمارستان نوبتشو بگیری.
بله من تشکیل پرونده دادم . الان ۳ ماهمه. دوبار پیشش رفتم. بعد من یه بیماری دیگه دارم که ممکن بود بچه ...
تو لیست دکترای زهرای مرضیه هست اسمش خب
بعد تو تعرفه برا زایمان نوشته اگ دکتر خود بیمارستان باشه هزینه کمتره اگ ارجاع از مطب باشه هرینه ش بیشتره یعنی چی؟؟یعنی نوبتامون رو اگ بریم بیمارستان ببینه مارو کمتر میگیره؟؟