2777
2789

من فردا مهمون دارم و میخوام واسه راحتی کارم و کثیف کاری کمتر، یه ساعت قبل اومدن مهمونا،یعنی ساعتای ۵ ، ماهیم رو که مزه دار شده رو توی پودر سوخاری بغلتونم و بذارم توی بشقاب و سلفون بکشم بذارم یخچال تا وقتی مهمونا اومدن، ساعتای ۸ یا ۹، سرخشون کنم.

به نظرتون میشه اینکارو کنم یا همون موقع سرخ کردن توی پودر سوخاری بغلتونمش؟!

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره قبلش بزار 

منم همین کار رو میکنم اتفاقا خوشمزه تر میشه و پودر سوخاری به خوردش میره و کیفیتش خوب میشه 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

ما شمالیا ماهی مونو ساده سرخ میکنیم خیلی هم خوشمزه تر از مدل سوخاریش میشه. نمک و فلفل بزن تو روغن سرخ کن بعد موقع سرو با نارنج تازه و سیر ترشی سرو کن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من یه بار اینکارو کردم زمان ک میگذره پودره میره تو خورد ماهی خمیری و چسبونکی میشه انگار اصلا مواد نز ...

به نظر خودمم همینجور میشه.گفتم بذار بپرسم

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز