2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این ادم؟😐

341 بازدید | 6 پست

دلم میخواد خفش کنم یه چند روزه خیلی رفته رو مخم

اومده خونه من

بعد از دیشب برگر مونده بود تو یخچال

از صبح بیرون بودم

الان اومدم خونه اون برگرمو بخورم(از صبحم تو فکرش بودم الان قشنگ شکست عشقی خوردم😂💔)بعد برگشته با اون لحن رو مخش‌میگه بوی یخچالو گرفته بود انداختمش دور😐😐😐

اصلا یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره؟اصلا وقتی تو ظرفه مگه بو میگیره؟اه خیلی رو مخمه

از طرفی ام بیماری روحی داره چیزی بهش بگی یه دعوایی راه میندازه که نگو و نپرس

هیچی بهش نگفتم ولی خیلی حرصم گرفت:/

بعدش پاشدم رفتم دوش گرفتم اومدم بیرون رفتم از تو فریزر برگر گذاشتم بیرون درست کنم بخورم(از صبح رفته تو ذهنم بیرون نمیاد😂)

بعد رفتم لباس بپوشم اومدم بیرون 

بعد دیدم برداشته بسته برگرارو گذاشته تو فریزر باز😐

دلم میخواد خفش کنم😐تو این وضعیت اعصاب من که درگیر کارامم نمیفهمم برای چی پاشده اومده اینجا

اه رومخمه همش

*زنِ بابامه 

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیره خونه خودش؟

ایران نیستن

بعد من تهران زندگی میکنم

خودش چند روز تنهایی کاری اومده ایران بعد اومده خونه من

نمیفهمم چرا نمیره خونه پدر و مادرش😐

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

درکت میکنم واقعا وضعیت بیخودیه  یکی مدام تو‌کارت دخالت کنه

اعصاب نذاشته برام امروز خسته و‌کوفته اومدم خونه باید اینم تحمل کنم حالا

بیشتر دنبال حساس بودنو دلخور بودنی😂اینا چیزی نیس ک

رو مخمه😑

بعد ببین مریضه(روحی)

بعد مثلا خیلی بی دلیل یهو عصبی میشه یا میره تو خودش اخماشو میندازه یا مثلا زیر لبی فحش میده

خیلی رو مخمهههه