2777
2789
عنوان

سریال محکوم چه خفنه

135 بازدید | 8 پست

من خیلی کم پیش میادسریال ایرانی ببینم

ولی اینو اتفاقی دیدم یکم ازقسمت اولش ونصف قسمت دوم

امابنظرم خیلی قشنگه البته اگه رفته رفته خرابش نکنن...

چندشنبه هامیاد؟ 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم پلتفرمه؟؟

داستانش چیه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

تااینجا داستانش چی بوده؟

ی زن ومردکه هردو ازدواج قبلی داشتن باهم ازدواج میکنن

زنه ی پسرداره مرده ی دختر، بعد دختره میمیره فکرمیکنن پسره زنه کشتتش، مرده زنه روازخونه میندازه بیرون و.. 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

کدوم پلتفرمه؟؟داستانش چیه

توضیح دادم

وای من قسمت اول و نصفه دیدم داستانش جذبم نکرد ادامه ندادمادامش بدم بنظرتm

آره اینایی که گفتم تنها تو دوقسمت اتفاق افتاده بنظرم نشون میده داستان قوی داره جناییه دیگه من این ژانر وخیلی میپسندم حالابازم نظرخودت.. 

پژمان جمشیدی اینجام قاضیه قشنگه بنظرم