2777
2789

نرمال عزیزم مشکلی نداره

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
بدون ریسک نیستی ریسکتم بالا نیست باز بستگی به دکترت داره چی تشخیص میده واسه ازمایش مجدد

دکتر رفتم گفت خوبه مسکلی نیس ولی تو سایت دیدم گفتم ببینم درست گفته یانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر رفتم گفت خوبه مسکلی نیس ولی تو سایت دیدم گفتم ببینم درست گفته یانه

خب دکترم گفته خوبه دیگه

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎

کاملا سالم عزیزم نگران نباش

فقط موندم به اون کاربری ک هیچ سردرنمیاره چجوری اومده برات نسخه میپیچه واقعا شما ک اطلاعات ندارید چرا دل یه مادر باردار به ولوله میندازید

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
کاملا سالم عزیزم نگران نباش فقط موندم به اون کاربری ک هیچ سردرنمیاره چجوری اومده برات نسخه میپیچه و ...

آره .نمودار ابیه حتی اگه زرد یا قرمز شد یعنی ریسک بالا یا مثلا ۱:۷۶۵اینجور ریسکه 

واقعا؟گفتم ببرم پیش یه متخصص دیگه ببینم مشکلیه😓😓

نگران نباش کاملا سالم 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

این آزمایشا یه جوریه که مثلا یک در چهارصد یه امکانی وجود داره که معمولا ازمایش دوم بگیرن،به نظر من یه جور کاسبی شده ولی خب ادم میترسه انجام میده

ولی نگران نباش آخرش هیچ چیز بدی توش نیست

هزینه این چقدر شد

واقعا؟ترسیدم من ..

ببین نوشته اسکرین نگتیو. اگ مشکوک بود مینوشت اینترمیدیت ریسک، مثبتم ک پازتیو ریسک. بعدم مال هرکس براساس سن دقیق مادر و جنین متفاوته ان تی من 1.۹بود ولی نرمال بودم عکس یکیو تو گوگل دیدم با ۱.۷دهم سندروم داونش مثبت بود

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡