2777
2789
عنوان

خواهر شوهر تیکه کن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 80 پست
استاتر تو چیکار به کار پدر و دختر داری؟! الان نمیخواد جدا شه با شوهرش زندگی میکنه ناراحتی؟! اونجا خ ...

نه عزیزم من چرا باید از اینکه میخاد زندگی کنه ناراحت باشم؟ من کاری باهاش ندارم  ولی شما خودت باشی بخاد همیشه صدای جیغ تو سرت باشه بدنت بلرزه راضی هستی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اما انگار شما و شوهرتون پدر شوهر و اموالش رو مصادره کردید. مگه بچه رو قرار هست بده برادر و زن ...

نه خواهر گلم بخدا من نه ازشون توقع دارم نه چیزی همسره من به جز عید ها پدرشوهرم به شوهرم کمک. میکنن دیگه چیزی از باباش نمیگیره کلی کارای پدرشم میکنه که خوب پدرشه و وظیفشه من همه بحثم سر ارامش خودمه

نه عزیزم من چرا باید از اینکه میخاد زندگی کنه ناراحت باشم؟ من کاری باهاش ندارم  ولی شما خودت با ...

الان تو آپارتمان بودی طبقه بالا یا پایین صاحب ملک بود و  جیغ جیغو شما هم مستاجر(مثل همین الان تو اونجا کاره ای نیستی ولی اون خونه باباشه) چیکار میکردی؟!

من جای تو بودم بجای دخالت تو امور خانوادگی به شوهرم میگفتم مرد باشه یه آپارتمان جای خوب برام رهن کنه تا برای پدر و دختر تعیین تکلیف نکنم و خودمم تو ارامش باشم.

واقعا بعضی عروسا شورشو درآوردن!

زهد ریایی،جهل مقدس...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عزززززییییززززممممم. یاخونتو جدا. کن. یا روحیه. حساستو  سخت که

من با همسرم ثحبت کردم که اگه اینجوری باشه میرم رهن و اجاره مادرشوهرم جنگ به پا کرد داری پسرمو میدزدی حالا من هیچ همسایه هایی هم که از صدای جیغ داد اومدن اعتراض اونام حق ندارن؟؟ شکا انشالا یکی گیرت میاد میفهمی من چی میگم

نه خواهر گلم بخدا من نه ازشون توقع دارم نه چیزی همسره من به جز عید ها پدرشوهرم به شوهرم کمک. میکنن د ...

به نظرم اگر با اومدن ایشون آرامش شما به هم می خوره باید از همسرت بخواهی که جای دیگه براتون خونه فراهم کنه و از اونجا برید.

فقط جررررررررررر🤣🤣🤣

من خودم مجردم بعد بابای من یه خونه ۳واحده داره میسازه که بچه هاش در اسایش وارامش زندگی کنن مثلا هرکدوم تویه واحدباشبم واینا بعد بابام که داره انقدخرج میکنه فکر اصرافش نیست ازاونور عمه ام شده کاسه داغ تر آش که چرااینکارو میکنه😏😂

استاتر همون طور شوهر شما از خونه حق داره خواهرشم حق داره 

خودت بزار جاش اگر پدرت و برادرت حمایت نکن چیکار میکنی ایشون از خونه حق دارن همون طور که خونه برا شما ساخته نشستید پس برا دخترشم خونه اماده کرده 

من جایی شما بودم دخالت نمیکردم و اگر میدونی بچه اش خیلی بپر بپر داره تو برو طبقه اخر اون بیاد جایی تو یا از اونجا برو

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر