2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت ivf اصفهان

3818 بازدید | 8 پست

سلام دوستان
کسی اصفهان مرکز مشتاق ivf کرده؟

به من گفت روز دوم بیا دارو بگیر و تا دو هفته باید چندین بار بیای سونو.

بعد دو هفته تخمک کشی و لقاح انجام میشه.

بعد از پنج روز هم انتقال جنین.

حالا اگه بخوام تعیین جنسیت کنم چقدر طول میکشه؟ زمان بین تخمک کشی و انتقال چقدر میشه اگر آزمایش های تعیین جنسیت هم بخوام انجام بشه؟

نمیخام نا امید بشی ولی من رفتم ۶سال پیش کلی آمپول و دارو و هزینه جنین تشکیل نشد چند بار باید بری وقت حوصله روحیه پول الانم دوتا دختر دارم پشیمونم برا پسر میرفتم

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انجام دادن که انجام میدن پولش و دردسرش بیشتر و امکان بارداری کمتر من دکتر فشارکی که میرفتم خیلی از خانم ها را میدیدم انجام میدادن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اگه بعد تخمک کشی هایپر نشی تا چهارپنج روز بعدش انتقال میدن هایپر بشی میره دوماه دیگه

به من هم گفت بعد پنج روز. ولی نپرسیدم اگر بخوام تعیین جنسیت هم بکنم چند روز طول می‌کشه. شما میدونید؟