2777
2789
عنوان

سرکار صیغه ای بهم گفت ابرومون داری میبری

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 24 پست
تاپیک قبلیرک بودم دختره قیافه شم خوب بوداا همچین میگف زشتم شبیهدمیمونم الم بلم.ملتم هرجی میگفتن خوبی ...

اینجا هر چی خوندی رو باور نکن...😉

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلی ک بودم دختره قیافه شم خوب بوداا همچین میگف زشتم شبیه میمونم الم بلم.ملتم هرچی میگفتن خوبی ...

انگار استارتر سر کار با کامپیوتر شرکت فقط عضو شده که بگه خیلی خوشگله ...🤔🤔

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
انگار استارتر سر کار با کامپیوتر شرکت فقط عضو شده که بگه خیلی خوشگله ...🤔🤔

لعنتی لااقل عکس اون صیغه ای رو بفرس دو ساعته معطلیم

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
لعنتی لااقل عکس اون صیغه ای رو بفرس دو ساعته معطلیم

عشقمم اشتباه ریپ زدی😂😂😂

بابا خدایی تو داستانو باور کردی؟؟ اسی با کامپیوتر شرکت عضو شده که از دست رئیسش و زن صیغه ایش بناله و بفهمونه به ما که خیلی خوشگله...

قشنگمم ولی بشین تا عکس بفرسته...😆😁😂😂😜

عشقمم اشتباه ریپ زدی😂😂😂 بابا خدایی تو داستانو باور کردی؟؟ اسی با کامپیوتر شرکت عضو شده که از دست ...

ببخش اشتبا ریپ زدم شرمنده..

اره حق باتوعه کاملا😂😂😂

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
ببخش اشتبا ریپ زدم شرمنده.. اره حق باتوعه کاملا😂😂😂

😘☺😜😚😊😇😛