2777
2789

اقا من قیافم خیلییی خوبه اینو بی اغراق میگم همه میگن بوستمم خیلی صافه موهام فرفری سنمم 21

کلا خیلی خوبه همه چیم  

یه شرکتی کار میکنم که با صاحب کارم همزبانم دوتامون عربیم یکیو تو شرکت صیغه کرده که از من متنفره ... خودش قیافش خیلی معمولیه با هزار کیلو خط چشم و ارایش 

من صبا حال و حوصله ندارم یکم کانسیلر میزنم میرم چون صبا چشام یکم ورم میکنه 

حالا حسابدار شرکت اومده میگه صاحب کارمون گفته بهش بگید ارایش نکنه اینجا کارخونه دارا میان فلان میان ابرومون میره!!!!

منم رفتم صورتمو شستم دیدم قشنگتر شدم چون کرم ماسیده بود یکم!!!

میخوام بهش بگم من و تو عرب هستیم عراقی هستیم میخوام اگه چیزی بیش اومد به خودم بگی نه اینکه ابرومو ببری!!!

بعدم میگم الان صورتمو شستم خب چه فرقی داشت که اینجوری گفتی؟؟؟

بعدم حس میکنم اون صیغه ای گفته که برید بهش بگید اخه اون اینجور آدمی نیست خداییش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرب عراقی؟

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
اولین باره دوست دارم یکیو ببینم..عکس بده ببینم 

جالبه ..همش یه ساعته عضو شده...

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
جالبه ..همش یه ساعته عضو شده...

تاپیک قبلی ک بودم دختره قیافه شم خوب بوداا همچین میگف زشتم شبیه میمونم الم بلم.ملتم هرچی میگفتن خوبی

میگف نه تو عکس خوب افتادم زشتم

اینجام این...

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤