2777
2789
عنوان

بخیه های بعد زایمان طبیعی

465 بازدید | 15 پست

خانما من سه روز و نیمه زایمان طبیعی کردم الان بچه ام بخاطر زردی بستریه.متاسفانه بیمارستان اب گرم نداره و ابش سرده چن بار خودم رو با اب سرد شستم الان هم بخیه هام درد میکنه خیلی نمیتونم بشینم هم واژنم درد داره.هی باید برم و بیام بخاطر شیر دادن خیلی اذیتم میترسم عفونت کنم حس میکنم یه ذره ورم داره.بعد یه چیز عجیب بخیه هان رو به پایین به طرف مقعد نیست کجه و به طرف ران راستمه میلنگم باهاش خیلی بخیه خوردم.بنظرتون چکار کنم عفونت نکنم اطفا هرکی تجربه داره بهم بگه چکار کنم

وای به زایمان طبیعی

ظلم و ستمه 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا خودتو نشور دختر

بیچاره میشیا

خونه بشور سشوار بکش و برو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

گفتن خونه بودم میرسیدم به خودم از دیروز اینجام اینجوریم.متاسفانه بیمارستان قبول نمیکنه کسی پیشش باشه اول خواهرم اومد گفته بود خانم از دستت بیفته مسولیتش با ماس بگو مامانش بیاد هرچی گفته بودن قبول نکردن .انگار بیمارستانشون امکاناتش بیسته یه زن زایمان کرده توش باشه بخدا ابش سرده مث یخ

اخه چرا طبیعی خواستی.. اه من بدم میاد😐

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
گفتن خونه بودم میرسیدم به خودم از دیروز اینجام اینجوریم.متاسفانه بیمارستان قبول نمیکنه کسی پیشش باشه ...

عزیزم از خود پرستار بپرس یا دکتری زایمانت کرد 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑

اتفاقا اب سرد برای بخیه بهتره ولی‌باعث دردش میشه 

سعی کن تا جایی که میتونی‌با دستمال خشک‌نگهش‌داری زود بهزود نوار عوض‌کن بالش های دوناتی با خودت ببر بزار ‌روی‌صندلی بشین‌روش که‌بهشون‌فشار نیاد 

امیدوارم‌زودی نی نی مرخص‌بشه 

سعی کن کج‌بشینی که‌فشار رو‌بخیه هات نباشه یا لم‌بدی اگه‌میتونی