با سلام خدمت دوستان عزیز...من سه ماه هست که اقدام کردم برای بچه دوم همسرم کم تحرکی اسپرم دارن و بچه اولمو با کلی تقویت و روشهای درمانی که خودم از اینترنت پیدا کرده بودم بطور طبیعی باردار شد ...مهر سال 1400 هم باردار شدم بطور ناخواسته که قلبش تشکیل نشد و خودش سقط شد البته اونجا من اصلا همسرمو تقویت نکردم چون تصمیم نداشتیم و احتمالا اسپرمش ضعیف بوده و قلبش تشکیل نشد....حالا با کلی تقویت همسرم بعد از سه ماه اقدام دیشب بی بی چکم مثبت شد...توی این سه ماه دمای بدنمو گرفتم و هر روز نوشتم یه نمودار بدست آوردم که تونستم تششخیص بدم روز تخمک گذاریم کی هست و همون روزا بیشتر اقدام کردم ...از روی اون نمودار فهمید سه روز به پریودییم دمای بدنمو یهو در حد 0/4 کم میشه و روز سوم پریود میشم این ماه هم باید هشتم آبان که روز یکشنبه میبود دمای بدنم پایین میومد تا روز سه شنبه پریود میشدم اما صبح که دمای بدنمو گرفتم دیدم که کم نشده و تا روز سه شنبه همچنان گرفتم و کم نشد تا اینکه دیشب بی بی چک گذاشتم و مثبت شد ...حالا اگه کسی سوالی داشت یا میخواست تا دمای بدنمو توی این سه ماه بنویسم بگه شاید کمکی بود برای باردار شدن زودتر خانومهای عزیز