2777
2789
عنوان

تشخیص بارداری از روی دمای بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 24831 بازدید | 193 پست
سلام بی بی خوبی شمابارداریتون مبارک.  این عکسی که فرستادم دمای بدنم روتاامروزکه20پری بودثبت کر ...

سلام خانومی ....روزی که کیت پررنگ شده  سه روز بعدش دمای بدنت رفته بالا یعنی توی مدت اون سه روز تخمک گذاری داشتی ای کاش بعد از اینکه کیت پررنگ شد تا سه روز بعد هر 12 ساعت رابطه میداشتید چون تخمک از روزی که کیت پررنگ میشه 12 تا 36 ساعت بعدش آزاد میشه البته باز هم خوب بوده که یک بار رابطه داشتید بخصوص اگر اسپرم همسرتون مشکلی نداشته باشه تا سه روز زنده میمونه اما توی جنسیت بچه تاثیر داره مثلا اگر تخمک در روز سوم بعد از پررنگ شدن کیت آزاد شده باشه و چون شما روز اولی که کیت پررنگ شده رابطه داشتید احتمالا اسپرم های با سرعت بالا دیگه در روز سوم از بین رفته باشن و اسپرم های با سرعت کمتر مونده باشن و جنسیت بچه بیشتر به دختر شدن نزدیک میشه ....در صورت نداشتن مشکلی از طرف خودتون و همسرتون احتمالا باردار میشید این ماه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماچندپری بی بی چکتون مثبت شد؟ 

من روز سه شنبه باید پریود میشدم که همون شب بی بی زدم و مثبت شد البته من از روز یکشنبه که دمای بدنم پایین نیومد حدس زدم باردار شدم چون همیشه سه روز مونده به پریودی دمای بدنم میومد پایین اما ماه قبل دیگه پایین نیومد

البته من دوفاستون دارم مصرف میکنم از17پریود حالامنتظرم ببینم حامله هستم یانه

شما اگه پریودیتون منظم باشه سه روز مونده به پریودی باید دمای بدنتون بیاد پایین همچنان دمای بدنتونو بگیرید ببینید چند روز قبل از پریودیتون چطوری هست و اگه پایین نیومد باردار هستید

سلام خانومی ....روزی که کیت پررنگ شده  سه روز بعدش دمای بدنت رفته بالا یعنی توی مدت اون سه روز ...

من دوتادختردارم. برای سومی خاستم پسربشه. تونینی سایت زیاددیده بودم یکباربعدازمثبت شدن کیت اقدام کردندوپسرشده روهمین حساب منم همین کارروکردم آخه اون روزیم که اقدام کردم دردتخمدان شدیدیم داشتم. 

سلام خانومی ....روزی که کیت پررنگ شده  سه روز بعدش دمای بدنت رفته بالا یعنی توی مدت اون سه روز ...

درضمن کیت من فقط دوروزپرنگ بودروزسوم کمرنگ شدبخاطرهمین حدس زدم پس توی همون دوروز تخمک آزادشده

من دوتادختردارم. برای سومی خاستم پسربشه. تونینی سایت زیاددیده بودم یکباربعدازمثبت شدن کیت اقدام کردن ...

اتفاقا اگه قصد داشتید پسر داشته باشید باید هر 12 ساعت بعد از مثبت شدن کیت رابطه میداشتید ......بستگی به زمان آزاد شدن تخمک داره اگه لحظه که کیت مثبت شده آزاد شده که احتمال زیاد اگه باردار باشید پسره اگه 12 ساعت بعد از مثبت شدن کیت که شما رابطه داشتید تخمک آزاد شده باشه بازم احتمال بیشتر پسره اما اگه طی 24 تا 36 ساعت بعد از مثبت شدن کیت تخمک آزاد شده باشه احتمال بیشتر دختره توجه کنید که میگم احتمال.......یه لینک برات میزارم اینجا تجربه دوستانی که یکبار یا بیشتر از یکبار رابطه داشتن و بچه شون پسر یا دختر شده نوشتن شاید به دردت خورد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5467640/همه-چیز-راجع-به-بارداری-کیت-تخمک-گذاری-دختر-دار-شدن-و-پسر-دار-شدن?page=1

سلام بی بی جان خوبیدشما. یه سوال داشتم شماقبل اینکه بیبی چک بزنیدعلائم بارداری داشتید؟ 

سلام خانومی راستش من همیشه قبل پریودی علائم سینه در و دلدرد داشتم اما هم توی بارداری اولم هم توی بارداری دومم این علائم خیلی دیرتر شروع شد موقع پریودی دو هفته قبلش درد داشتم اما موقع بارداری سه یا چهار روز قبلش درد سینه و زیر دل شروع میشد ......تکرر ادرار و ریزش موی شدید توی بارداری داشتم که موقع پریودی نبود

اتفاقا من هم از10روز قبل پریوددردسینه میگیرفتم اماالان چهارروزمونده به پری دردسینم شروع شده الان بای ...

پس ان شالله مثبته اگه مثبت شد به منم خبر بده دوستم خوشحال میشم