2777
2789

خودم النگو دارم اما برای ۷سال پیشه قدیمی شده قصد داشتم با این ۱۵تومن و یه گوشواره دیگه که داشتم النگوهامو عوض کنم.

دخترم ۴/۵سالشه بعضی وقتا میگه النگو البته پافشاری نکرده 

شوهرم پولداره و توان خرید النگو رو داره یه مدت میخواست براش بخره ننه فوضولش گفت النگو برای دختر بچه خوب نیست هی رشد میکنه هی باید عوض کنی،شوهرمم میگه راست میگه چه فایده داره النگو با اینکه توان مالی داره اما براش نمیگیره 

الان میگم این ۱۵تومن که من ذره ذره جمع کردم بدم برا دخترم؟

یا طلای خودمو عوض کنم؟

دخترم زیاد ایراد نگرفته درحد چندبار

اما خودم عاشق طلام 

نمیدونم چیکار کنم

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست

من برای دخترم می‌گرفتم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودت بخر 

بعد دخترت که بهونه گرفت وقتی مال تو رو دید

باباش مجبور میشه براش بخره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

برای خودت بخر عزیزم

خدایی نکرده یا ازش میدزدن یا گمش میکنه

بچه داداش من همینجور النگوشو در میاورد مامانش رفت پس داد انگشتر خرید واسه خودش گفت همین سرمایه باشه برای بچم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
واسه دخترتون طلا خطرناکه گلم خودتون بخرین مراقبت هم میکنین بهتره

ما توروستاییم محیطمون عالیه خمش آشنا هستن البته آشنای شوهرم من اینجا ازدواج کردم چیز بدی ندیدم ازشون

خب النگو برای دخترت یه دونه سایز نیم میگیری که چهار تومن بیشتر نمیشه حتی ضخیمش.. بقیش رو بده النگوه ...

نع بابا رفتم سوال گرفتم یه دونهوالنگو سنگین و اینام نبودا گفت ۶تومن گفت اصلا ارزون تر نداریم

تو زندگی همیشه این رو باید آویزه گوش کرد، همه مادرها بدونن اول اولویت خودشونن، بعد بچه هاشون بعد شوه ...

منو دخترم که نداریم خودم به اندازه کافی دارم تاحدودی اما زورم میگیره شوهوم پولداره اما برا دخترم نمیخره به خاطر حرف متدرش

اسی من بچه بودم همیشه طلا گم میکردم 

پدرم طلافروش بود نمیشد طلا نندازم چون میگفتن باباش داره بچه اش هیچی نداره 

الان مامانم ابجی کوجیکمو فقط جایی ببره طلاهاشو میندازه 

بنظرم واس خودت بخر

برای خودت بخر  بعد دخترت که بهونه گرفت وقتی مال تو رو دید باباش مجبور میشه براش بخره

نع دخترم اینجوری نیست برای طلا بهونه بگیره کلا یه چیزی که میخواد رو دو سه بار میگه و تمام برای چیزای بزرگـمنظورمه ها مثل دوچرخه یا طلا و این چیزا اما برای چیزای کوچیک پافشاری میکنه مثلا یه دونه توپ

واسه دخترتون طلا خطرناکه گلم خودتون بخرین مراقبت هم میکنین بهتره

سلام عزیز جان

ببخشید مزاحمتون شدم

در مورد رشته ی روانشناسی توضیح میدید لطفا.

هرچند کوتاه

کدوم زیر شاخه اش رو پیشنهاد میدید ب بنده

ورودیه بهمن هستم

ممنون ازتون