2777
2789
عنوان

میخوام دخترمو پیش دبستانی نزارم دیگه،خواهش میکنم بیایید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 93 پست
درس چی میدن بهشون؟دخترمنم پیشه هیچ درسی ندارن فقط مهارت دست ورزی و حفظ شعر اینا که تومهد تموم میشه

والله الفبا مثل آ مثل آهو و...

ریاضی حروف نوشتن،شعر و نقاشی 

پایان هفته کاربرگ دارن همان پلی کپی خودمون

ولی پیش بچه دوستم کاردستی خمیر بازی و...

درس چی میدن بهشون؟دخترمنم پیشه هیچ درسی ندارن فقط مهارت دست ورزی و حفظ شعر اینا که تومهد تموم میشه

چوب و خط و چینه ۱ تا ۹

آوای کلمات و حروف

الگو نویسی...۴ تا کتاب داده آموزش پرورش

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برسونمش چی آخه دفتر کارش جفت دفتر کار دختر بزرگمه

اخه عزیزم پیش تا ۲۰ اسفند بازه

ازونورم فروردین نصفش تعطیل

اردیبهشتم ک اموزش ندارن فقط جشن الفبا

یعنی شما بخاطر ۲۰ روز میخای بنویسی

همون تو خونه بهش یاد بده هرچی میتونی

نیاز نیست حتما بنوبسی

تو خومه طبق دفتر دخترت اموزش بده

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
بله عزیزم دفتر کار دختر بزرگمو با دختر کوچیکم مقایسه کردم مو نمیده خودمم جفت معلم براش میتونم توضیح ...

کلاس انلاین هم میتونید ثبت نام کنید. از طرفی امسال نفرستید سال بعد باید بفرستید. 

پسر خواهر من پیش دبستان و کلاس اولش بخاطر کرونا انلاین بود بشدت هم رعایت میکردن و مهمونی اینا نمیرفتن.. امسال رفته مدرسه از اول مهر کلا مریضه و تو خونه. 

دختر منم سال اولی که رفت مهد خیلی مریض شد. ولی از سال بعد نرمال بود. 

اگه برسونمش چی آخه دفتر کارش جفت دفتر کار دختر بزرگمه

ببین یا نفرست یا درست بفرست بنظرم

اسفند بچت میره انگار مث غریبه هاس..عقبه آخرش ازشون..

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
تابستون فشرده میزارن واسه کسایی که نرفتن پسر من داره میره یه مهد بیخود و بدون نیمکت و با مدیریت صفرر ...

مهر وک رفته آبانم میره کتابم بله براش خریدم

اینجا هزینه ش ۳۵۰ هزاره در ماهه

وکتاباش ۳۰۰ دادم بله

واینکه خدایی مدیرتش خوبه وخیلی مهربان ودلسوزن

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

والله الفبا مثل آ مثل آهو و... ریاضی حروف نوشتن،شعر و نقاشی  پایان هفته کاربرگ دارن همان پلی ...

بهشون تذکر بدید چون آموزش الفبا اینا کلا هرچی که مربوط به پایه اول هست تو پیش دبستانی ممنوع شده ونباید آموزش بدن.فقط مهارت دست ورزی و حفظشعر اینا دارن

یعنی چی مگه میشه مثلا ب رو نشون میدن میگن بگو ب خب این بده که ب غیر آخر ب آخر داریم اینطوری یرای کلا ...

دقیقا من بخاطر این نذاشتم 

پسر اولم این مشکلات و داشتم باهاش 

اصلا آموزش اول و پیش خیلی متفاوت هست 

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
مهر وک رفته آبانم میره کتابم بله براش خریدم اینجا هزینه ش ۳۵۰ هزاره در ماهه وکتاباش ۳۰۰ دادم بله ...

خوش بحالتون کدوم شهری

یعنی چی مگه میشه مثلا ب رو نشون میدن میگن بگو ب خب این بده که ب غیر آخر ب آخر داریم اینطوری برای کلا ...

اره مثلا ب نشون میدن میگن اسمش با صداش ب 

یا الف کوچیک الف بزرگ 

چرا بد باشه ی پیش زمینه برا کلاس اول 

کلاس اول سخترین کلاس دنیاست 

اما اگ همه بچها پیش زمینه داشته باشن 

خیلی راحت میشه

حالا کجاش بده

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم