2777
2789
عنوان

میخوام دخترمو پیش دبستانی نزارم دیگه،خواهش میکنم بیایید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 93 پست

تابستون فشرده میزارن واسه کسایی که نرفتن پسر من داره میره یه مهد بیخود و بدون نیمکت و با مدیریت صفرررر...تازه بجز ۱ و خورده ای وسایل و لباس و ایناش خانوم مدیر ۴۷۰۰ میخاد بگیره ازمون.اکثرا هم مریض بوده ماه مهر رو

‌بیشتر بچه با قاعده و قانون صب به صب بیدارشدن آشنا میشه...راستی یچیزی..اگرم نمیفرستی کتاب کار پیش دبستانی که آموزش پرورش تایید کرده رو بگیر همش باهم ۳۰۰ تومنه تو خونه روزی دوتا صفحه حل کنین

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اگر مطمئنین میتونین برسونینش تابستان سال بعد بذارینش دوره فشرده پیش دبستانی.ولی این مریضیا هست. ...

بله عزیزم دفتر کار دختر بزرگمو با دختر کوچیکم مقایسه کردم مو نمیده خودمم جفت معلم براش میتونم توضیح بدم

میدونی آخه خیلی ضعیفه ۱۵ کیلوه😞

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

پیش دبستانی که از اول سختر شده،سنجش هم داره من دلم برای بچم ریش می شه پنج سال و نیمش این همه درس دا ...

درس چی میدن بهشون؟دخترمنم پیشه هیچ درسی ندارن فقط مهارت دست ورزی و حفظ شعر اینا که تومهد تموم میشه

من هم همینکارو کردم وقتی بچم پیش دبستانی بود نفرستادمش گفتم مریض میشه وقتی رفت کلاس اول هم مثل بقیه اعتماد به نفس نداشت و هم بیشتر از بقیه مریض شد

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
مدیر ازخداشه فقط تو چطور میدونی تو خونه چه کار باید بکنی چی یادش بدی؟

عزیزم رو دفتر کار دختر بزرگم مقایسه کردم جفت هم بودن خودمم جفت یه معلم قدرت بیان دارم ومیتونم

فقط میگم نکنه لج بیافته ک چرا مهر آبان بردمش ودیگه نبردم ودیگه اسفند ثبت نامش نکنه

پیش مگه چیزی یاد میدن 

من پسر همسایه ام میره هیچی هم یاد نمیدن چند تا کتاب دادن شکل هم رنگ آمیزی دارن 

خود معلمم گفته طبق مصوبه ی آموزش و پرورش الفبا یاد نمیدیم فقط صوری کلمات رو بنویسن و یاد بگیرن چطور مداد دست بگیرن 

منم نذاشتم بچه مو گذاشتم کلاس های بیرونی خونه هم باهاش کار میکنم حرفات و بتونه بنویسه 

بنظرم پول الکی حروم کردن 

بجاش بزار چند تا کلاس خوب ومفید

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
پیش که الفبا یاد نمیدن فقط لوح نویسی دارن 

اوا ی الفبا رو یاد میدن 

نوشتاری نیست 

فقط اوا و طرز خوندن 

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

پسرمنوهم بخاطر شهریه راه ندادن معلما 670هزینشه نتونستم هنوز ماه اول بدم، امروز جشن صبحانه داشتن هنوز ک هنوزه پسرم دارع گریه میکنه میگه منم میخوام برم، دوستشو دید با تخم مرغ چیزا یه خرگوش درست کرد، الان زنگ زدم مدیرش گفتم راهش بده اخرماه همشو باهم جوز میکنم میدم کفت متاسفم

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
بله عزیزم دفتر کار دختر بزرگمو با دختر کوچیکم مقایسه کردم مو نمیده خودمم جفت معلم براش میتونم توضیح ...

پس اذیتش نکن.حسابی بهش برس و تقویتش کن.بعد عید ببرش کلاس و فشرده ی پیش دبستانی

خب تقویتش کنیدسیستم ایمنی ش رو   سال دیگه باید بره مدرسه همین میشه که

منو گریه میندازه تا چیزی میخوره کم غذاساس بخدا براش کوتاهی نمیکنم ولی این بچه اصلا اشتها نداره

عزیزم پیش دبستانی عین مدرسس از مهر شروع میشه تا اردیبهشت شما اسفند بزاری دیگ خبری نیست  چون پ ...

اگه برسونمش چی آخه دفتر کارش جفت دفتر کار دختر بزرگمه

من سه تا کلاس گذاشتم هفته ای ۵ روز یک ساعت میره 

خیلی هم مفرح و آموزنده اس 

کلاس نقاشی 

قرآن 

کلاس خلاقیت 

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️