قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
سایز صفر سریع کوچیک میشه برای دخترم نهایت ۱۰ روز تنش شد با اینکه درشت نبود.سایز یک ۲تا سرهمی ۳دست اینا بلوز شلوار و ۲تا شو رت عینکی و رکابی بگیر و یکی دو دست مجلسی بگیر.سایز ۲؛۳ هم به نظرم عجله نکن صبر کن دنیا بیاد طبق رشدش بگیر.من مامانم یهو زیاد سایز ۱؛۲؛۳ گرف یهو کوچیک شدن چندتاشو اصلا نپوشید.به نظرم برای سیسمونی در حد نیاز بخر بعدش طبق رشدش باز میخری کم کم.اینا تجربه منه😊
فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
ممنون اره خودمم مد نظرم بود کم بگیرم.صفر یعنی دوتا بگیرم یا اصلا نگیرم؟
یه سرهمی خوشگل برای اینکه از بیمارستان بیاری.یه ست چند تیکه بیمارستانی هم بگیر.مثلا ۵ تیکه هس ۹ تیکه هس و یه دست بلوز شلوار تو خونه
فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40